Tilaa uutiskirje

Varaosat

Laadukkaaseen koneeseen laadukkaat varaosat

Markkinoilta löytyy tarvikeosia moneen lähtöön. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa huomioida, että vain alkuperäisillä varaosilla varmistat koneesi toiminnan epäsuotuisissakin olosuhteissa. Alkuperäisosilla voit olla varma osien sopivuudesta koneeseesi. Laadun takeeksi tarjoamme alkuperäisille varaosille yhden vuoden varaosatakuun.

Asiantuntevat varaosamyyjämme ovat valmiina antamaan tietotaitonsa sinun käyttöösi. Lisäksi hyödynnettävissämme on konevalmistajien maailmanlaajuisesti keräämät kokemukset, tietämys ja tuotekehityksen hedelmät omien konemalliensa osalta.

Olemme jatkuvasti panostaneet keskeisimpien varaosien saatavuuteen ja varaosapalvelun kehittämiseen. Kasvanut varaosamyyntihenkilöstömme on jatkuvasti palveluksessasi myymälöissämme. Palvelevia NHK-varaosapisteitä löydät kuudelta eri paikkakunnalta, ja kattava keskusvarastomme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse. Uudistuneen puhelinpalvelumme avulla voit tilata varaosat kotiovellesi minne tahansa Suomessa. Tehokkaan varaosapalvelun perusta on varaosanumeron lisäksi koneen mallitiedot sekä sarjanumero, näillä tiedoilla varmistamme oikeiden osien toimituksen.

Toimitusaikamme ovat lyhyet. Hämeenlinnasta posti toimittaa paketit perille valtaosaan maasta seuraavan päivän aikana. Käytettävissämme on mm. maailman suurimpiin lukeutuvien konevalmistajien Kuhnin sekä JCB:n keskusvarastot Ranskassa, joista saamme varaosat yhden päivän toimitusajalla Hämeenlinnan keskusvarastollemme.

Tervetuloa palveltavaksemme!

NHK-Keskus Oy:n varaosapalvelu palvelee sinua arkisin klo 8-16 numeroista: 03 628 6650 (pvm/pmm)

NHK-Keskus Oy:n varaosapäivystys toimii sesonkiaikana (vko. 23 - 35) päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa.
Varaosapäivystys 24h 0600 418 272 (2,95€/min + pvm)

 

Katso täältä varaosamyyjien suorat numerot >>

 

työkonehuolto

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›