Tilaa uutiskirje

Varaosat

Laadukkaaseen koneeseen laadukkaat varaosat

Tarjoamme alkuperäisvaraosat kaikkiin Pöttingerin, JCB:n, Kuhnin ja Lelyn koneisiin unohtamatta muita edustuksiamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Asiantuntevat varaosamyyjämme ovat valmiina antamaan tietotaitonsa sinun käyttöösi. Varaosamyyntihenkilöstömme on palveluksessasi myymälöissämme. Palvelevia NHK-varaosapisteitä löydät kahdeksalta eri paikkakunnalta, ja kattava keskusvarastomme sijaitsee Hämeenlinnassa. JCB-varaosat on varastoitu Seinäjoen pisteessämme.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse. Puhelinpalvelun vastausaika on keskimäärin 12 sekuntia. Tehokkaan varaosapalvelun perusta on varaosanumeron lisäksi koneen mallitiedot sekä sarjanumero, näillä tiedoilla varmistamme oikeiden osien toimituksen. Jos sinulta löytyy vielä oikeat varaosanumerot, annamme tilauksellesi 5 % alennuksen.

Toimitusaikamme ovat lyhyet. Hämeenlinnasta posti toimittaa paketit perille valtaosaan maasta seuraavan päivän aikana. Käytettävissämme on maailman suurimpiin lukeutuvien konevalmistajien keskusvarastot, joista saamme varaosat yhden päivän toimitusajalla Hämeenlinnan keskusvarastollemme.

Tervetuloa palveltavaksemme!

NHK-Keskus Oy:n varaosapalvelu palvelee sinua arkisin klo 8-16 numeroista: 03 628 6650 (pvm/pmm)

NHK-Keskus Oy:n varaosapäivystys toimii sesonkiaikana (vko. 23–35) päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa.

Katso täältä varaosamyyjien suorat numerot >>

 

työkonehuolto

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›