Tilaa uutiskirje

Työkonehuolto

Kokemustamme ei voi ostaa,
joten annamme sen sinulle ilmaiseksi!

Sinä teet työtäsi koneillamme ympäristössä, johon vaikuttaa suuresti maaperä, sää ja muut muuttuvat tekijät. Nämä seikat luovat meille uusia haasteita joka päivä. Sellaisia voivat olla ison piilossa olleen kiven tai kannon yli ajaminen pellolla, juuri kun huomaat ukkosen nousevan taivaanrannassa. Tälläisissa tilanteissa nopea ja varma toiminta saattaa pelastaa sadon.

Mikäli törmäät ongelmaan tai sinulle sattuu yllättävä konerikko, on todella tärkeää että jokainen työnseisaus on mahdollisimman lyhyt. Tämän vuoksi jokainen toimipisteemme on varustettu ja ohjeistettu toimimaan näissä tilanteissa nopeasti, jotta pääset mahdollisimman nopeasti jatkamaan työtäsi.

Pisteissämme on varastossa tärkeimpiä osia ja reilusti tietotaitoa, jotta kone saadaan toimintakuntoon nopeasti ja luotettavasti. Laaja huoltoyrittäjäverkostomme varmistaa nopean toiminnan konerikkotilanteessa missä päin Suomea tahansa.

Tämän lisäksi varaosa- ja huoltoneuvontapalvelumme puhelinpäivystys toimii yötä päivää seitsemänä päivänä viikossa koko kesäsesongin ajan. Me pidämme huolen siitä, että työsi sujuu mutkitta. Voit huoletta keskittyä työntekoon aina nurmesta maitolasiin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varmista mielenrauha omalla tilallasi. 

Työkonehuoltoneuvonta palvelee numerossa 0600 418 273 (0,97 € /min + pvm)
Numero palvelee arkisin 8–16.30 ja kesän sesonkiaikana (vko. 22–35) 24 h

Varaosapalvelumme palvelee sinua numerossa 03 628 6650 (pvm/ppm)
Numero palvelee arkisin kello 8–16.

Varaosapäivystys 24h 0600 418 272 (2,95€/min + pvm)
Ympärivuorokautinen varaosapäivystys toimii sesonkiaikana (vko. 22–35)

 työkonehuolto
 
Lataa tästä takuuanomuslomake >>
Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›