Tilaa uutiskirje

Fastrac-traktorit


Monipuolisuudessaan vertaansa vailla olevat Fastrac-traktorit tarjoavat monia tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, joita et muista traktoreista löydä.

Tärkeimmät näistä ominaisuuksista ovat säilyneet Fastrac-traktoreissa koko sen historian ajan:

Jousitus – JCB Fastrac on edelleen ainut traktori, joka tarjoaa täyden etu- ja takajousituksen.
Jousitus ei ainoastaan takaa mukavuutta kuljettajalle, vaan se toimii myös vakaana alustana työlaitteelle. Jousitus parantaa myös vetopitoa ilman, että koneen painoa on lisättävä.

Levyjarrut – Jokainen kone pitää saada pysähtymään turvallisesti. Fastrac ei ole poikkeus. Jokainen pyörä on varustettu ulkopuolisella levyjarrulla ja kahdella jarrusatulalla, unohtamatta ABS-järjestelmää. Joten voi olla varma, että traktori pysähtyy kun tarvitaan. Lisäksi ulkopuolisista jarruista lämpö ja levyistä muodostuva lika ei sekoitu öljyyn kuten tavanomaisessa traktorissa.

Erillisrunko – Jälleen yksi ainoastaan Fastrac-traktorista löytyvä ominaisuus, tarkoittaa, ettei moottori ja voimansiirto ole alttiina suurille vääntörasituksille kuten tavanomaisessa traktorissa.

Näiden lisäksi Fastrac-traktoreista löydät kaikki muutkin nykypäivän traktorilta vaadittavat ominaisuudet, suoriudut siis samoista töistä kuin ennen, mutta mukavammin ja tehokkaammin.

JCB FASTRAC 4000 -sarja

Enimmäisteho 175–235 hv (130–175 kW)

Uuden sukupolven Fastracin suorituskyky ja tuottavuus ovat nousseet uudelle tasolle saumattoman ohjauksen, käyttönopeuden, useiden työvälinekiinnikkeiden ja Fastracin verrattoman itsetasausjousituksen ansiosta. Tämä traktori riittää loppuelämäksi.

Lue lisää ››

JCB 4000 – sarjan mallisto koostuu kolmesta eri mallista, kaikissa näissä on 6,6 litran kuusisylinterinen AGCO Power moottori. Moottori täyttää viimeisimmät Euro Stage 4 / Tier 4 Final-päästömääräykset käyttämällä polttoainetaloudellista ja toimivaksi todettua SCR-teknologiaa.Varustelu eri malleissa on hyvin kattava jo vakiona, vakiovarustukseen kuuluu muun muassa automaattinen ilmastointi, nelipyöräohjaus, neljä takalohkoa ja Power Beyond-hydrauliikkaliitännät. Lisävarusteina on saatavilla mm. GPS-valmius, kaksitoiminen jousitus, tehokkaita LED-työvaloja. Ohjaamoon voi valita kattoikkunan, jäähdytettävän lokeron eväille, mukavuusistuimen ja paljon muuta.

Uuden 4000-sarjan suunnittelun tavoitteena on ollut parantaa käytettävyyttä erityisesti peltokäytössä. Tässä on onnistuttu menettämättä Fastrac-ajatuksen alkuperäisiä ominaisuuksia, kuten jousitusta. Suurin muutos peltokäyttöä ajatellen on tapahtunut nostolaitteen mitoituksessa ja toimintageometriassa. Myös uudella rungolla ja jousituksella on osuutensa, parantuneena ketteryytenä ja parempana vetopitona.

Uusi portaaton vaihteisto varmistaa, että saat parhaan hyödyn irti tehosta ja väännöstä, saumattomat kiihdytykset ilman vaihteen nykimisiä ja parhaiten sopivan nopeuden joka työhön.

Ulkopuoliset levyjarrut ABS-järjestelmällä varustettuna hoitavat pysähtymisen tehokkaasti ja turvallisesti. Ulkopuolisten levyjarrujen ainut hyvä puoli ei toki ole tehokkaat ja turvalliset jarrutukset, ulkopuoliset jarrut eivät sotke öljyä kuten tavalliset öljykylpyjarrut ja niiden huoltaminen on helpompaa ja halvempaa.

4000-sarjan uudelleen suunniteltu runko yhdistettynä nelipyöräohjaukseen tekee traktorista markkinoiden ketterimmän kokoluokassaan. 540/65 R30 renkailla 4000-sarjan traktorin kääntöympyrä on alle kymmenen metriä. Päistekäännöksiin kuluu siis vähemmän aikaa ja työteho paranee. Eri ohjaustiloja on viisi. 2-pyöräohjaus, 4-pyöräohjaus, jossa etupyörien kääntyessä kaksi astetta takapyörät kääntyvät asteen, seurantatila jolloin etu ja takapyörät kulkevat samaa uraa, viivästetty nelipyöräohjaus ja rapuohjaus.

Uusi Command Plus-ohjaamo tarjoaa tilaa, mukavuutta ja käytännöllisyyttä, unohtamatta täysikokoista apumiehen istuinta. Kuljettajan istuin on mukava joka varustelutasolla, huipulla on saatavilla nahkaverhoiltu mukavuusistuin. Lisäksi kuljettajan istuin kääntyy 20 astetta vasemmalle ja 50 astetta oikealla. Näin näkyvyys työlaitteelle ja eteen on yhtä aikaa hyvä, eikä niska rasitu pitkänkään työpäivän aikana.

Eteen kallistettu ohjaamo ei ole pelkästään ulkonäkötekijä, vaan ohjaamo varjostaa kuljettajaa aurinkoisina päivinä ja tuo lisää tilaa ohjaamoon. Kapea konepeitto ja runsas lasipinta-ala tarjoavat mahtavan näkyvyyden ulos, erityisesti eteen. Ohjaamon vakiovarustukseen kuuluu automaattinen ilmastointi ja avattavat takasivuikkunat. Lisävarusteena on saatavilla kiinteä kattoikkuna, joka tuo ohjaamoon valoa ja parantaa näkyvyyttä etukuormaimelle.

JCB 4220 JCB 4220
JCB Fastrac 4220

 tilaneuvonta
Kysy tarjous

Lataa esite »

 

JCB FASTRAC 8000 -sarja

Enimmäisteho 306–348 hv (228–260 kW)

Jo ensisilmäyksellä huomaa, että Fastrac 8000 on erilainen. Huomaat, kuinka suuremmasta nopeudesta, mukavuudesta, tuottavuudesta, turvallisuudesta ja monikäyttöisyydestä voi olla hyötyä sinulle ja liiketoiminnallesi. Fastrac 8000 on maailman nopein tuotantotraktori; sen huippunopeus on 70 km/h.

Lue lisää ››
Uusi Fastrac 8000 on kaikkien aikojen suurin ja tehokkain JCB-traktori. Se on nopeampi, mukavampi ja monikäyttöisempi. Siinä on enemmän turvallisuusominaisuuksia kuin missään muussa samaan luokkaan kuuluvassa traktorissa, joten saat tehtyä enemmän työpäivän aikana.

 

jcb_fastrac_8000_17 jcb_fastrac_8000_3
jcb_fastrac_8000_11 tilaneuvonta
Kysy tarjous

Lataa esite »

rahoitusta

JCB finance -rahoitus


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
koeajo


Lue lisää ›

ratas

tutustu jcb-
huoltoon


Lue lisää ›