Tilaa uutiskirje

Tilaneuvonta


Tilaneuvonta vastaa siitä, että lypsyrobotin asentamisen jälkeen sen käyttöönotto tapahtuu mahdollisimman hyvin, ja maidontuotanto lähtee käyntiin suunnitellusti. Tilaneuvonta aloitettiin hyvin pian ensimmäisten Astronaut-lypsyrobottien tultua Suomeen. Nykyään tilaneuvonnassa toimii kuusi tilaneuvojaa, joita koulutetaan vuosittain Hollannissa ja Tanskassa.

Lypsyrobotin käyttöönoton jälkeen tilaneuvoja seuraa tiiviisti aloittaneen tilan etenemistä. Tiivis yhteydenpito varmistaa sen, että robottilypsy lähtee mahdollisimman tehokkaasti käyntiin, ja tila saa heti parhaan mahdollisen hyödyn lypsyrobotistaan.

Useat Lely Astronaut -tilat ovat saavuttaneet 2000 kilogramman vuorokausimaitomäärän, joka tarkoittaa 730 000 kilogramman vuosittaista maitomäärää. Tilaneuvonnan tavoite on auttaa asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa, joita voivat olla esimerkiksi keskituotoksen nostaminen, arkirutiinien helpottaminen tai ruokinnan tehokkuuden lisääminen. Kaikki neuvojat hallitsevat Lely Astronaut -järjestelmän ja osaavat auttaa esimerkiksi ruokinnallisissa ongelmissa, utareterveyden kartoittamisessa sekä kapasiteettiongelmissa.

Katso tilaneuvonnan yhteystiedot.

 

 

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

tilaneuvonta

Tilaneuvonta
palveluksessasi


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti
huoltoverkosto


Lue lisää ›