Tilaa uutiskirje

Lypsyrobotit

Lely Astronaut A5 -lypsyrobotti

Lely Astronaut A5 aloittaa maidontuotannon uuden aikakauden. Järjestelmän perustana on Lelyn 25 vuoden kehitystyö ja kokemus robottilypsystä. Kiinnitimme huomion lehmiin ja kuuntelimme asiakkaitamme. Pidimme hyväksi koetut käytännöt, mutta suunnittelimme järjestelmän kaikki osat uudelleen. Hyväksi todettujen robottilypsyn periaatteiden noudattamisen, luotettavuuden, helppokäyttöisyyden ja kustannustehokkuuden tuloksena on lypsyjärjestelmä, joka on lehmille erittäin miellyttävä ja maidontuottajille helppokäyttöinen.

Lue lisää ››
Eläinystävällinen

A5-robottimallissa eläinten viihtyvyyteen kiinnitetään huomiota entistä enemmän; robotin uusi hybridikäsivarsi on hiljaisempi, nopeampi, energiatehokkaampi ja tarkempi, mikä johtaa tasaiseen lypsyyn. Käsivarsi seuraa lehmän liikkeitä lypsyn aikana välittömästi pysytellen utareen lähellä. Se korjaa asemaansa myös lehmän yllättävien liikkeiden seurauksena. Näin myös hiehojen lypsy onnistuu perusteellisesti ja nopeasti. Uusi Teat Detection System (TDS) -laser tarkentaa vedinten skannauksella lypsyn jälkeistä vedinkaston suihkuttamista. Tämä parantaa utarehygieniaa ja rajoittaa kontaminaatioriskiä.

Helppokäyttöinen

Uudelleensuunniteltu, havainnollinen käyttöliittymä tekee robottilypsyn ymmärtämisestä helpompaa. Kaikki tieto, lehmän ensilypsystä päivittäisiin rutiineihin, on saatavilla yhdellä näytöllä. Välittömät toimenpiteet, kuten rehunjako, lehmäkohtainen reititys ja päivittäiset hoitotoimenpiteet ovat vain yhden klikkauksen takana. Astronaut A5 on suunniteltu käytettävyydeltään ja huollettavuudeltaan huipputasoiseksi.

Tuottava investointi

Lely on suunnitellut kokonaisvaltaisen järjestelmän, jolla viljelijä voi alentaa kustannustaan tuottamaansa maitokiloa kohden. Laitteen parantunut tehokkuus yhdistettynä luotettavaan ja huoltoystävälliseen suunnitteluun varmistaa käyttäjälleen vertaansa vailla olevan sijoitetun pääoman tuoton.

Äärimmäisen luotettava

A5-robotin moitteettoman toiminnan varmistamiseksi kaikissa olosuhteissa se on läpikäynyt laajan testausohjelman. Tämä kattoi maailmanlaajuisesti yli 30 asiakastilaa ja yli kaksi miljoonaa lypsykertaa vaihtelevissa lämpötiloissa. Kaikissa testeissä pesuaineiden ja veden kulutus laski, ja energiankulutuksessa saatiin jopa 20 prosentin säästö. Katso lisää alla olevalta videolta!

 


Lely_Astronaut_15_500px


Lely_Astronaut_A5_2_500px

 puhelin
Ota yhteyttä
 huoltoverkosto
24 h huolto

Lue lisää ›

Lely Taurus -tehdaskunnostettu robotti

Lely Taurus Certified -ohjelmassa myydään käytettyjä Astronaut-lypsyrobotteja, joiden käyttöhistoria tunnetaan. Ne voidaan päivittää vastaamaan uuden omistajan toiveita, ja ne ovat valmiita lypsämään vuosien ajan. Ohjelman robotit on tarkastettu ja testattu perusteellisesti, ja niille myönnetään vuoden takuu.

Kysy lisää TAURUS-roboteista asiantuntijoiltamme!

Taurus_1 Taurus2
huoltoverkosto24 h Huolto  

Lataa Lely-tuotekatalogi

Takaisin sivun alkuun »

T4C-Tuotannonhallintaohjelmisto

Karjasta tunnetusti noin 20 prosenttia vaatii 80 prosenttia työajasta. Siksi on hyvä tietää, että karjaa on mahdollista hallita tuotoskauden aikana vain kymmenellä klikkauksella lehmää kohden. Lely T4C -tuotannonhallintaohjelma tarjoaa sinulle kaikki tiedot, jotka tarvitset tehokkaaseen karjan hallinnointiin. Se yhdistää Lely Astronaut -robottisi sekä muut tilasi Lely-laitteet yhteen ohjelmaan. Hallinnoit koko tilaasi keskitetysti yhdeltä pisteeltä käsin.

T4C-iso T4C_4  T4C_3

tilaneuvonta
Tilanhoitovinkit

tilaneuvonta
Neuvonta


Lataa Lely-tuotekatalogi

Takaisin sivun alkuun »

T4C Inherd – Tuotannonhallinta taskussasi!

Lely T4C InHerd – Tuotannonhallinta taskussasi!

Maatilan tuotannonhallinta ei ole toimistotyötä; siksi Lely T4C -järjestelmässä on kaksi käyttöliittymää. PC-liittymää käyttämällä voit tarkastella täydellistä yleiskuvaa isolla näytöllä ja tehdä strategisia päätöksiä. Mobiilissa InHerd-liittymässä strategiset tiedot esitetään käytännön toimintaa tukevassa, pelkistetyssä muodossa. Näin saat käyttöösi työkalut, joita tarvitset tarkistusten, toimenpiteiden ja parannusten tekemiseen aina ja kaikkialla.

Lue lisää www.lelyt4c.com

T4C-inherd_2 T4C-inherd
T4C-inherd_3 tilaneuvonta
Neuvonta
 

Lataa Lely-tuotekatalogi

Takaisin sivun alkuun »

DLM – Mukautuva ruokinta ja lypsy

Mukautuvan ruokinnan tavoitteena on hakea jokaisen lehmän optimaalinen taloudellinen tulos. Mukautuva ruokinta seuraa lehmän vastetta rehumäärän muuttuessa, ja jokaiselle lehmälle haetaan yksilöllisesti sopiva rehuannos. Osa korkeatuottoisista lehmistä tuottaakin enemmän, kun niiden väkirehuannos on pienempi – onhan yleisesti tiedossa, että liian iso väkirehuannos heikentää pötsin toimintaa, ja lehmä heruu, kun rehumäärää vähennetään. Järjestelmä ei siis maksimoi tuotosta vaan taloudellista tulosta. Laskentaa varten ohjelmaan syötetään maidon ja rehun hinta.

Lue lisää

Mukautuvan lypsyn tavoitteena on maksimoida robotin työtulos eli maitomäärä tankissa. Lehmien herkkyys lypsyvälin pituuden muutoksiin vaihtelee. Toisille sopii lypsy seitsemän tunnin välein, toisilla lypsyväli täytyy olla kymmenen tuntia. Mukautuvan lypsyn tavoitteena on saavuttaa jokaiselle lehmälle optimaalinen lypsyväli ottamalla huomioon maidon virtaus, käsittelyaika, maidon hinta ja lehmän herkkyys muutoksille. Optimoinnin avulla saat hyödynnettyä robotin kapasiteetin entistä paremmin.

Kysy lisää tilaneuvojiltamme!


dlm1

dlm2
tilaneuvonta
Tilaneuvonta
puhelin
Ota yhteyttä
 
 

Takaisin sivun alkuun ››

REPRO-lisääntymismoduuli

Hedelmällisyysongelmat ovat utareterveyden ohella yleisimmät lypsylehmän poiston syyt. Hyvä hedelmällisyys on yksi avaintekijöistä sekä tilan tuotoksen että tuloksen kannalta. T4Cn-lisääntymismoduuli on kustannustehokas ja helppokäyttöinen työkalu lehmien hedelmällisyyden hallintaan. Näet helposti karjasi tämän hetkiset hedelmällisyyden tunnusluvut ja voit verrata niitä historiaan tai tavoitteisiin. Moduuli mahdollistaa muun muassa automaattisen kiiman rekisteröinnin ja tiineystarkastuksen sekä määrittää tilakohtaisesti parhaan siemennysajankohdan. Kysy lisää tilaneuvojiltamme!

reproduction Eläinten tiineystilanne tuotoskauden mukaan
tilaneuvonta
Tilaneuvonta
puhelin
Ota yhteyttä
 
 

Takaisin sivun alkuun ››

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

tilaneuvonta

Tilaneuvonta
palveluksessasi


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti
huoltoverkosto


Lue lisää ›