Tilaa uutiskirje

Lypsyrobotit

Lely Astronaut A4 -lypsyrobotti

Lely toi yli 20 vuotta sitten markkinoille maailman ensimmäisen lypsyrobotin, Lely Astronaut -robotin. Lely Astronaut parantaa elämänlaatuasi ja turvaa samalla eläinten hyvinvoinnin sekä varmistaa investointisi tuottavuuden. Hyödyt lisäksi ainutlaatuisista tuotannonhallintavälineistä, joilla voit esimerkiksi valvoa maidon laatua ja seurata yksittäisten lehmien tai koko karjan rehuhyötysuhdetta.

Lue lisää

Lypsy on yksi tärkeimmistä maitotilasi toimenpiteistä. Kun sen hoitaa Lely Astronaut A4 -lypsyrobotti, saat enemmän aikaa nauttia elämästä. Tämä tuo joustavuutta ja mahdollistaa sen, ettei sinun enää tarvitse pitää kiinni tiukoista lypsyaikatauluista. Säästämäsi ajan voit käyttää esimerkiksi karjasi tuotannonhallintaan.

Kahden vuosikymmenen kokemukset automaattilypsystä ovat tehneet selväksi sen, että paras mahdollinen tuottavuus ja hyvinvointi syntyvät antamalla lehmien tehdä omat päätöksensä. Lehmät päättävät itse milloin levätä, mennä lypsylle tai syödä. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn jokaisen lehmän kohdalla.

Kaikki tilat ovat erilaisia, ja viljelijöiden tarpeet poikkeavat toisistaan. Toimitamme sen vuoksi Lely Astronaut A4 -lypsyrobotin tilaasi varten toteutettuna. Valitse sinulle sopivin kokonaisuus seuraavista ominaisuuksista: hedelmällisyys, terveys, utareterveys, ruokinta ja laaja paketti. Katso lisätietoja sivuilta: http://myastronaut.lely.com/fi/Astronaut-A4_2
 

AstronautA4_3
 puhelin
Ota yhteyttä

huoltoverkosto
24h Huolto

Lypsypalvelu ››
Lely_logo1  
Lypsypalvelu – joustava rahoitusvaihtoehto
Jos et halua maksaa käsirahaa etkä sitoa pääomaa, saat uusimman tekniikan käyttöösi lypsypalvelusopimuksella, jolloin maksat vain kuukausivuokran laitteen käytöstä. Sopimusjakson päättyessä voit joko uusia sopimuksen, pidentää nykyisen sopimuksen voimassaoloaikaa tai lunastaa tuotteen itsellesi.
 
Tärkeimmät edut • Alhaiset kuukausimaksut
  • Verohyöty
  • Taseen ulkopuolinen rahoitus
  • Uusin tekniikka aina käytettävissä
  • 100 %:n rahoitusosuus
  • Pääomaa säästyy
  • Kiinteät maksut
  • Ei syö vakuuksia (robotti toimii vakuutena)
  • Joustavuus
  • Osto- ja uusintavaihtoehdot
   
Lue lisää rahoitusratkaisuistamme!

Lataa esite

Takaisin sivun alkuun »

Lely Taurus -tehdaskunnostettu robotti

Lely Taurus Certified -ohjelmassa myydään käytettyjä Astronaut-lypsyrobotteja, joiden käyttöhistoria tunnetaan. Ne voidaan päivittää vastaamaan uuden omistajan toiveita, ja ne ovat valmiita lypsämään vuosien ajan. Ohjelman robotit on tarkastettu ja testattu perusteellisesti, ja niille myönnetään vuoden takuu.

Kysy lisää TAURUS-roboteista asiantuntijoiltamme!

Taurus_1 Taurus2
rahoitustaKatso rahoitusvaihtoehdot huoltoverkosto24 h Huolto

Lataa Lely-tuotekatalogi

Takaisin sivun alkuun »

T4C-Tuotannonhallintaohjelmisto

Karjasta tunnetusti noin 20 prosenttia vaatii 80 prosenttia työajasta. Siksi on hyvä tietää, että karjaa on mahdollista hallita tuotoskauden aikana vain kymmenellä klikkauksella lehmää kohden. Lely T4C -tuotannonhallintaohjelma tarjoaa sinulle kaikki tiedot, jotka tarvitset tehokkaaseen karjan hallinnointiin. Se yhdistää Lely Astronaut -robottisi sekä muut tilasi Lely-laitteet yhteen ohjelmaan. Hallinnoit koko tilaasi keskitetysti yhdeltä pisteeltä käsin.

T4C-iso T4C_4  T4C_3

tilaneuvonta
Tilanhoitovinkit

tilaneuvonta
Neuvonta


Lataa Lely-tuotekatalogi

Takaisin sivun alkuun »

T4C Inherd – Tuotannonhallinta taskussasi!

Lely T4C InHerd – Tuotannonhallinta taskussasi!

Maatilan tuotannonhallinta ei ole toimistotyötä; siksi Lely T4C -järjestelmässä on kaksi käyttöliittymää. PC-liittymää käyttämällä voit tarkastella täydellistä yleiskuvaa isolla näytöllä ja tehdä strategisia päätöksiä. Mobiilissa InHerd-liittymässä strategiset tiedot esitetään käytännön toimintaa tukevassa, pelkistetyssä muodossa. Näin saat käyttöösi työkalut, joita tarvitset tarkistusten, toimenpiteiden ja parannusten tekemiseen aina ja kaikkialla.

Lue lisää www.lelyt4c.com

T4C-inherd_2 T4C-inherd
T4C-inherd_3 tilaneuvonta
Neuvonta
 

Lataa Lely-tuotekatalogi

Takaisin sivun alkuun »

DLM – Mukautuva ruokinta ja lypsy

Mukautuvan ruokinnan tavoitteena on hakea jokaisen lehmän optimaalinen taloudellinen tulos. Mukautuva ruokinta seuraa lehmän vastetta rehumäärän muuttuessa, ja jokaiselle lehmälle haetaan yksilöllisesti sopiva rehuannos. Osa korkeatuottoisista lehmistä tuottaakin enemmän, kun niiden väkirehuannos on pienempi – onhan yleisesti tiedossa, että liian iso väkirehuannos heikentää pötsin toimintaa, ja lehmä heruu, kun rehumäärää vähennetään. Järjestelmä ei siis maksimoi tuotosta vaan taloudellista tulosta. Laskentaa varten ohjelmaan syötetään maidon ja rehun hinta.

Lue lisää

Mukautuvan lypsyn tavoitteena on maksimoida robotin työtulos eli maitomäärä tankissa. Lehmien herkkyys lypsyvälin pituuden muutoksiin vaihtelee. Toisille sopii lypsy seitsemän tunnin välein, toisilla lypsyväli täytyy olla kymmenen tuntia. Mukautuvan lypsyn tavoitteena on saavuttaa jokaiselle lehmälle optimaalinen lypsyväli ottamalla huomioon maidon virtaus, käsittelyaika, maidon hinta ja lehmän herkkyys muutoksille. Optimoinnin avulla saat hyödynnettyä robotin kapasiteetin entistä paremmin.

Kysy lisää tilaneuvojiltamme!


dlm1

dlm2
tilaneuvonta
Tilaneuvonta
puhelin
Ota yhteyttä
 
 

Takaisin sivun alkuun ››

REPRO-lisääntymismoduuli

Hedelmällisyysongelmat ovat utareterveyden ohella yleisimmät lypsylehmän poiston syyt. Hyvä hedelmällisyys on yksi avaintekijöistä sekä tilan tuotoksen että tuloksen kannalta. T4Cn-lisääntymismoduuli on kustannustehokas ja helppokäyttöinen työkalu lehmien hedelmällisyyden hallintaan. Näet helposti karjasi tämän hetkiset hedelmällisyyden tunnusluvut ja voit verrata niitä historiaan tai tavoitteisiin. Moduuli mahdollistaa muun muassa automaattisen kiiman rekisteröinnin ja tiineystarkastuksen sekä määrittää tilakohtaisesti parhaan siemennysajankohdan. Kysy lisää tilaneuvojiltamme!

reproduction Eläinten tiineystilanne tuotoskauden mukaan
tilaneuvonta
Tilaneuvonta
puhelin
Ota yhteyttä
 
 

Takaisin sivun alkuun ››

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

tilaneuvonta

Tilaneuvonta
palveluksessasi


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti
huoltoverkosto


Lue lisää ›