Tilaa uutiskirje

Pintalevittimet

DCM S24

S24-mallisarja koostuu 900–2000 litran säiliötilavuuksista. Koneen kaikki kriittiset osat, jotka ovat kosketuksissa lannoitteen kanssa, on tehty ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa koneelle sen pitkän käyttöiän. Työleveys voidaan valita 18–24 metrin väliltä.

Lue lisää ››
Perusmallissa syöttöluukkuja ohjataan suoraan traktorin hydrauliikalla. Lisävarustelista on kattava. Koneeseen voidaan valita reunarajain joko vasemmalle tai oikealle puolelle, säiliön suojapeite manuaalisella tai hydraulisella käytöllä, siirtopyörät, LED-valot ja rosteriset kurasuojat. Puhelinsovelluksella määritetään koneen oikeat levitysasetukset.

dcm_s24  

 tilaneuvonta

Kysy tarjous

rahoitusta

Katso rahoitusvaihtoehdot

DCM S24 Elektro

S24 Elektro -mallisarja koostuu 900–2000 litran säiliötilavuuksista. Koneissa on neljä vaaka-anturia, jotka punnitsevat säiliössä olevan massan kolme kertaa sekunnissa. Tarkka punnitustulos on avain tarkkaan määränsäätöön ja näin ollen levitystarkkuuteen. Työleveys voidaan valita 18–24 metrin väliltä.

Lue lisää ››
Koneen kaikki kriittiset osat, jotka ovat kosketuksissa lannoitteen kanssa, on tehty ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa koneelle sen pitkän käyttöiän. Koneen syöttöluukkuja ohjataan sähköisesti. Nopeustieto voidaan ottaa joko jo olemassa olevasta GPS-antennista tai vaihtoehtoisesti anturitiedon avulla. Koneeseen voidaan valita reunarajain joko vasemmalle tai oikealle puolelle, säiliön suojapeite manuaalisella tai hydraulisella käytöllä, siirtopyörät, LED-valot ja rosteriset kurasuojat.


   

 tilaneuvonta

Kysy tarjous

 rahoitusta

Katso rahoitusvaihtoehdot

DCM M36 Basic

M36 Elektro -mallisarja koostuu 1500–4200 litran säiliötilavuuksista. Maalauslinjasto koostuu kahdesta vaiheesta: upotusmaalaus ja pulverimaalaus tämän jälkeen. Työleveys on säädettävissä 18–36 metrin välillä.

Lue lisää ››
Koneen kaikki kriittiset osat, jotka ovat kosketuksissa lannoitteen kanssa, on tehty ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa koneelle sen pitkän käyttöiän. Konetta ohjataan suoraan traktorin hydrauliikalla. Lisävarusteena koneeseen voidaan valita reunarajain joko vasemmalle tai oikealle puolelle, säiliön suojapeite manuaalisella tai hydraulisella käytöllä sekä siirtopyörät.
 
dcm_m36_basic  

 tilaneuvonta

Kysy tarjous

rahoitusta

Katso rahoitusvaihtoehdot

DCM M36 Elektro

M36 Elektro -mallisarja koostuu 1500–4200 litran säiliötilavuuksista. Koneen kaikki kriittiset osat, jotka ovat kosketuksissa lannoitteen kanssa, on tehty ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa koneelle sen pitkän käyttöiän. Työleveys on säädettävissä 18–36 metrin välillä.

Lue lisää ››
Maalauslinjasto koostuu kahdesta vaiheesta: upotusmaalaus ja pulverimaalaus tämän jälkeen. Koneissa on neljä vaaka-anturia, jotka punnitsevat säiliössä olevan massan kolme kertaa sekunnissa. Tarkka punnitustulos on avain tarkkaan määränsäätöön. Koneen syöttöluukkuja ohjataan sähköisesti. Nopeustieto voidaan ottaa joko jo olemassa olevasta GPS-antennista tai vaihtoehtoisesti anturitiedon avulla. Lisävarusteena koneeseen voidaan valita reunarajain joko vasemmalle tai oikealle puolelle, säiliön suojapeite manuaalisella tai hydraulisella käytöllä sekä siirtopyörät.
 
dcm_m36_elektro  

tilaneuvonta

Kysy tarjous

rahoitusta

Katso rahoitusvaihtoehdot

DCM M42 ISOBUS

M42 ISOBUS -mallisarja koostuu 1500–4200 litran säiliötilavuuksista. Työleveys on enimmillään 42 metriä. Työleveyden säätöväli on 18–42 metriä. Koneissa on neljä vaaka-anturia, jotka punnitsevat säiliössä olevan massan kolme kertaa sekunnissa.

Lue lisää ››
Koneen kaikki kriittiset osat, jotka ovat kosketuksissa lannoitteen kanssa, on tehty ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa koneelle sen pitkän käyttöiän. ISOBUS-yhteensopiva laite mahdollistaa SECTION CONTROL -toiminnon, jolla voidaan säästää suuriakin summia lannoitteen levityksessä, koska kone säätää levitystä yhdessä GPS-ajo-opastimen avulla. Koneen työleveys on jaettu 16 eri lohkoon, jolloin lohkohallinta pintalevitystyössä on erittäin tarkkaa. Laadukkaat TOPCON-hallintalaitteet takaavat käyttäjälleen miellyttävän työkokemuksen. Lisävarusteena koneeseen voidaan valita reunarajain joko vasemmalle tai oikealle puolelle, säiliön suojapeite manuaalisella tai hydraulisella käytöllä sekä siirtopyörät. Vakiovarusteisiin kuuluu LED-valot, tikkaat sekä rosteriset kurasuojat.

 

dcm_m42_isobus dcm_m42_isobus_2
   

tilaneuvonta

Kysy tarjous

rahoitusta

Katso rahoitusvaihtoehdot

DCM CSE -kuljetusalusta

Kuljetusalustan käyttö on tarpeen silloin kun käytetään suuren kapasiteetin omaavia pintalevittimiä. Kuljetusalustalla estät maan tiivistymistä, sillä paino jakaantuu tasaisesti traktorin taka-akselille sekä kuljetusalustan renkaille.

Lue lisää ››

Alustan kattaviin varusteisiin kuuluu astintaso, tikkaat, maantieajovalot ja roiskesuojat. Renkaiden raideleveyttä voidaan muuttaa 1,85–2,2 metrin välillä. Renkaiden koko on 15.0/55–17. Pintalevitin kytketään alustan päälle kolmipistekiinnityksellä. Alustaan kohdistuva enimmäispaino on 4000 kg.

 

   

tilaneuvonta

Kysy tarjous

rahoitusta

Katso rahoitusvaihtoehdot


Alkuun »

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›