Tilaa uutiskirje

Muut

Hyväkone

Kurikan Hyväkone Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa ja maahantuo maatalouskoneita ja -laitteita. Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluvat Giant-pienkuormaimet, traktorin lisälaitteet kuten kauhat ja Camion kärryt. NHK jälleenmyy Hyväkoneen tuotteita kaikissa toimipaikoissaan.

Katso tuotteet >>

  

iforWilliams

Kuljetatpa hevosia tai muita kotieläimiä, autoja, pienkauhakuormaajia, -kaivinkoneita, rakennusmateriaalia, polttopuita, kasveja tai matkalaukkuja, Ifor Williams Trailersin valikoimasta löydät parhaan ja sopivimman perävaunun niiden kuljettamiseen – jopa 3500 kilon kokonaispainoon saakka. NHK jälleenmyy Ifor Williams tuotteita kaikissa toimipaikoissaan ja tarjoaa asiantuntemuksella korkealaatuiset trailerit niin ammattikäyttöön kuin vaativille harrastajille. Lisäksi saatavissa on kuljetusvaunujen huolto- ja varaosapalvelu.

Katso tuotteet >>

  

japa_logo

​Laitilan Rautarakenne Oy valmistaa Japa-merkkisiä polttopuukoneita sekä niiden lisävarusteita. NHK-Keskus Oy jälleenmyy Japa-polttopuunkäsittelykoneita ja niiden lisävarusteita Forssan, Hämeenlinnan, Jyväskylän ja Tervolan myyntipisteissä. Valikoimasta löytyy ketjusahakoneet, sirkkelikoneet ja hydraulihalkaisijat, kaikkine lisävarusteineen.

Katso tuotteet >>


 

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›