Tilaa uutiskirje

Yhdistelmäpaalaimet

Valitse:
Kuhn - Kiinteäkammioiset
FBP 3135 –3D

KUHNin paalainkäärinyhdistelmät edustavat markkinoiden nykyaikaisinta paalaustekniikkaa. Koneet valmistetaan KUHNin Hollannin tehtaalla Geldropissa, missä on pitkät perinteet paalainten valmistuksesta. KUHN FBP 3135 -mallia on kehitetty entistä käyttäjäystävällisempään suuntaan muun muassa uusien ohjainten osalta. Merkittävä uusi lisävaruste on muovisidonta, joka yhdistettynä 3D-käärintään voi säästää jopa 30 prosenttia muovi-ja verkkokustannuksissa.

Lue lisää

Paalin laatu ja tiukkuus ovat olennaisin osa pyöröpaalauksen kannattavuutta. KUHNin ainutlaatuiset innovaatiot, kuten Integral-sulloja ja Intelliwrap 3D -käärintä, ovat tekijöitä, jotka takaavat ensiluokkaisen säilörehun laadun. Paalikammiossa paalin muodostavat 18 PowerTrack-telaa. Telat ovat halkaisijaltaan pienet ja niiden materiaalivahvuus on 3,2 millimetriä. Näiden ominaisuuksien ansiosta paalikammio on entistäkin vahvempi. Sullojan lavat on valmistettu Hardox-teräksestä, ja yhdessä 23:n silppurin terän kanssa ne muodostavat tiiviitä ja tasalaatuisia paaleja.

KUHNin patentoitu muovisidontaratkaisu toteutetaan käärimällä paalin vaippa kahdella erillisellä 750 millimetrin muovirullalla, jotka asetetaan limittäin vaakatasoon paalaimen etuosaan. 750 mm rullat ovat kevyitä käsitellä ja samoja, joita käytetään käärintälaitteessa. Muovi syötetään paalikammioon supussa, jonka jälkeen muovi leviää pyörimissuunnan mukaan täysileveäksi puolen kierroksen aikana ylittämättä paalin reunoja. Tämän ansiosta muovia ei jää paalin sisään, ja muovi on helposti poistettavissa myös talviolosuhteissa. KUHNin käyttämän muovin esikiristyksen ansiosta kahdella 750 mm muovirullalla on mahdollista säästää muovikustannuksissa jopa 30 prosenttia verraten yhteen täysleveään muoviin.

Kaikki KUHNin paalainkäärinyhdistelmät ovat ISOBUS-yhteensopivia, jolloin koneen toimintoja kuten terien määrää, muovikerrosten määrää tai vaikka paalinmuodostumista voidaan valvoa traktorin ISOBUS-terminaalin kautta. Mikäli traktori ei ole ISOBUS-yhteensopiva, konetta hallitaan joko CCI50- tai CCI1200-ohjaimen avulla.

Kuhn Balepack-koneet on rakennettu vankalle alustalle, joten kuormitus jakautuu tasaisesti. Koneen komponentit rasittuvat mahdollisimman vähän, ja kestävyys on erinomainen. Järeän 7,6 tonnin teliakseliston ansiosta kone on miellyttävä ajaa niin pellolla kuin maantielläkin. Suurilla 22,5-tuumaisilla renkailla varustetut koneet takaavat vakaan ja tasaisen kulun myös kaikkein kosteimmissakin olosuhteissa.FBP-3135-IV_500px


Machineoftheyear

tilaneuvonta
Kysy tarjous
rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Kuhn_logo1 FBP 3135 OptiCut 23
Noukkimen leveys (m) 2,30
Sidonta verkko / muovi ja verkko
Piikkiakselien lukumäärä 5
Integral-sullojaroottori Hardox-lavoin vakiona
Terien erillissuojaus teräpari/jousi
Paalikammion koko (halkaisija x leveys m) 1,25 x 1,22
Hallintalaite CCI50/1200-kosketusvärinäyttö
Paalinsiirto kahdella lastausvarrella
Paalinmuodostus 18 telaa
Käärintä 3D/Intelliwrap™
Voimanotto (rpm) / Tehontarve (hv) 540/110
Renkaat 500/45-22.5 AW -teliakseli
Paino tyhjänä (kg) 5500

Lataa esite

 

I-BIO+

Paalainmarkkinoiden kevein ja näppärin yhdistelmäpaalain on nyt nimeltään KUHN i-BIO+. Paalainta on päivitetty edellismalliin nähden muun muassa voimansiirtokomponenttien osalta. Lisäksi muun muassa rullausketjujen kokoa on suurennettu, noukinta vahvistettu, kammion kulutuslevy muutettu rosteriseksi ja sullojan lapojen materiaali vaihdettu Hardox®-teräkseen.

Lue lisää

i-BIO+malleissa on ainoana yhdistelmäpaalaimena esteetön näkyvyys suoraan käärintäpöydälle. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat Integraalinen sulloja, mekaaniset paalikammion salvat, ISOBUS-hallinta, terä- ja noukinautomatiikka, markkinoiden suurimmat renkaat kokoluokassaan 600/40–22,5” sekä IntelliWrap-käärintäteknologia, joka mahdollistaa parittomien muovikerroksien käärinnän. i-Bio:ssa on myös monia muita ominaisuuksia, joita löydät ainoastaan Kuhn-paalaimista. Suurimpana uutuutena koneen lisävarustelistalle on lisätty patentoitu muovisidonta, jollaista ei ole muiden valmistajien valikoimissa. Paalin vaippa kääritään kahdella erillisellä 750 millimetrin muovirullalla, jotka asetetaan limittäin vaakatasoon paalaimen etuosaan. Muovi on samaa, mitä käytetään perinteisessä käärinnässä, joten painavan rullan nostotalkoot voi unohtaa. Samalla muovin hankinta ja varastointi helpottuvat. Perinteisen muovin ominaisuudet ovat monipuolisemmat, ja sitä voidaan esikiristää jopa 30 prosenttia, mikä tiivistää paalia ja ylläpitää sen muotoa. Yhdistelmäpaalain on aina varustettu myös verkkosidontalaitteella, joten esimerkiksi muovin loppuessa voidaan työtä jatkaa paaleja verkottamalla.KUHN_ibio+_500x500

KUHN_ibio+_500x500
tilaneuvonta
Kysy tarjous
rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Kuhn_logo1 i-BIO OptiCut 23
Noukkimen leveys (m) 2,30
Piikkiakselien lukumäärä 5
Integral-sullojaroottori vakiona
Terien erillissuojaus vakiona
Paalikammion koko
(halkaisija x leveys m)
1,25 x 1,22
Hallintalaite VT50 kosketusvärinäyttö
Paalinmuodostus 18 telaa
Tehontarve (kW/hv) 80/110
Paino tyhjänä (kg) 3800

Lataa esite


Alkuun »

KUHN - Muuttuvakammioiset
VBP 2265 / 2295

Kiinteäkammioisten sisarmalliensa tapaan, myös muuttuvakammioinen VBP-mallisto on saanut uuden mallimerkinnän ja uusia teknisiä ratkaisuja edellismalliin nähden. Yhdistelmäpaalaimet tunnetaan tästä eteenpäin mallimerkinnöillä VBP 2265 tai VBP 2295. Paalainmallit ovat varustettuina tuttuun tapaan 3D-käärinnällä ja paalikoko voidaan valita portaattomasti välillä 0,80–1,60 metriä. VBP onkin selvästi malliston eniten urakointikäyttöön soveltuva paalain.

Lue lisää

Muuttuvakammioinen yhdistelmäpaalainmallisto on kokenut merkittävimmät muutoksensa noukkimen ja sullojan osalta. Noukin-sulloja-yhdistelmä on sama kuin kiinteäkammioisissa malleissa, eli sullojan lavat on valmistettu Hardox®-teräksestä ja noukkimen liikeratoja on laajennettu sekä osia jykevöitetty. Samalla ketjujen kokoluokkaa on myös kasvatettu.

Yhdistelmäpaalainten tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu integraalisulloja, jonka muotoilu ja rakenne takaavat tehokkaan rehun korjuun kasvuston koosta riippumatta. Opticut-terälaite silppuaa rehun tehokkaaksi ja tasapituiseksi. Progressive density lisää paalin tiukkuutta sen koon mukaan ja näin varmistaa ytimestä pintaan saakka tiukat paalit. Voimansiirto on yksinkertainen ja kestävä 11/4"-ketjuilla. Sidonta puolestaan tapahtuu verkkosidonnalla, jolla varmistetaan paalin muodon säilyminen koko varastoinnin ajan. ISOBUS-yhteensopivan paalaimen hallinta on mahdollista myös traktorin ISOBUS-terminaalin avulla. Balepack-koneilla on mahdollista paalata ja kääriä yhden miehen korjuuketjuna. Intelliwrap™3D -älykkään käärintäteknologian avulla käärinnän hallinta on helppoa ja tarjoaa samalla monipuoliset käärintäominaisuudet.KUHN_vbp_2265_500x500b

KUHN_vbp_2265_500x500
tilaneuvonta
Kysy tarjous
rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Kuhn_logo1 VBP 2265
Noukkimen leveys (m) 2,30
Piikkiakselien lukumäärä 5
Terien erillissuojaus teräpari / jousi
Paalikammion koko
(halkaisija x leveys m)
0,8 - 1,6 x 1,2
Hallintalaite VT50 kosketusvärinäyttö
Paalinsiirto 2 lastausvarrella
Paalinmuodostus 3 telaa + 5 hihnaa
Käärintä Intelliwrap™ 3D
Voimanotto (rpm) / Tehontarve (hv) 540/90
Paino tyhjänä (kg) 5690
   
  VBP 2295
Noukkimen leveys (m) 2,30
Piikkiakselien lukumäärä 5
Terien erillissuojaus teräpari / jousi
Paalikammion koko
(halkaisija x leveys m)
1,0 - 1,85 x 1,20
Hallintalaite VT50 kosketusvärinäyttö
Paalinsiirto 2 lastausvarrella
Paalinmuodostus 3 telaa + 5 hihnaa
Käärintä Intelliwrap™ 3D (max 1,6 m paali)
Voimanotto (rpm) / Tehontarve (hv) 540/90
Paino tyhjänä (kg) 5735

Lataa esite


Alkuun »

Lely - Kiinteäkammioiset
Welger RPC 245 Tornado

Lely 245 Tornadossa yhdistyy tunnettu kiinteäkammioinen Welger 245 yksikköpaalaimen paalainosa sekä erittäin tehokas käärintälaite. Lely Welger 245 Tornado on ensimmäinen täydellisesti automatisoitu kiinteäkammioinen paalainkäärinyhdistelmä.

Lue lisää

Tornadon paalinkäärintäaika on niin lyhyt että kone pystyy hyödyntämään täysin kiinteäkammioisen paalikammion kapasiteetin, eikä koneen tarvitse pysähtyä kuin verkotuksen ajaksi, tämän jälkeen paali putoaa hellävaraisesti käärintäpöydälle ja paalaus voi jatkua.

Tornado-sana perustuu huoltovapaaseen kiinteäpiikkiseen 2,25 m leveään noukkimeen, paalaimen erittäin tehokkaaseen halkaisijaltaan 800 mm sullojaan ja erittäin nopeaan käärintään. Konetta käytetään selkeällä kosketusnäyttöohjaimella.

RPC245 Tornado welger_RPC_245_tornado welger_RPC_245_tornado_2
tilaneuvonta
Pyydä tarjous
rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Lely_logo1 Welger RPC 245 Tornado
Paalikammion halkaisija (m) 1,25
Paalikammion leveys (m) 1,23
Paalikammion tilavuus (m3) 1,50
Kuljetuspituus (m) 5,90
Kuljetusleveys (m) 2,80
Kuljetuskorkeus (m) 3,00
Paino (kg) 5950
Noukkimen leveys (m) 2,25
Noukintaleveys (m) 1,86
Noukkimen piikkirivit 5
Piikkien etäisyys toisistaan (mm) 64
Noukkimen tyyppi kiinteäpiikkinen
Traktorin ulosoton nopeus (rpm) 540
Tehontarve (kW/hv) 97/130
Hydrauliikan tarve 1x kaksitoiminen, 1x paine (40 l/min), 1x vapaa paluu / 1x kaksitoiminen + LS-kuorman tunteva

Lataa esite


Alkuun »

Lely - Muuttuvakammioiset
Welger Tornado RPC 445

Lely Tornado on ensimmäinen täydellisesti automatisoitu muuttuvakammioinen paalainkäärinyhdistelmä. Tornadon myötä Lely lanseeraa ensimmäisen täysin automaattisen paalainkäärinyhdistelmän. Portaattomasti säädettävän paalikoon lisäksi myös käärintä säätyy täysin automaattisesti paalikoon muuttuessa. Tornadon paalinkäärintäaika on niin lyhyt, että kone pystyy hyödyntämään täysin muuttuvakammioisen paalikammion kapasiteetin, eikä koneen tarvitse pysähtyä kuin verkotuksen ajaksi, tämän jälkeen paali putoaa hellävaraisesti käärintäpöydälle ja paalaus voi jatkua.

Lue lisää

Tärkein tekijä käärinnän automatisoinnissa on paalin halkaisijan mukainen muovikerrosten säätö. Tämän takia Tornado mittaa paalin koon sidonnan yhteydessä ja säätää käärinnän oikean kokoiseksi optimaalisen käärinnän aikaansaamiseksi. Sitten tietokone laskee käärintävarsien kierrokset jotta jokaiseen kohtaan paalia saadaan riittävä muovimäärä.

Jos pellon viimeinen paali ei saavuta asetettua paalikokoa tai jos paalikoko on ylittymässä, ei tämä ole Tornadolle mikään ongelma. Tornadon käärintäjärjestelmä mittaa jokaisen paalin erikseen niin, että se sopeuttaa käärinnän sen mukaan millainen paali on sidottu. Tämä takaa täydellisen joustavuuden paalaukseen!

Tähän asti kapeat tiet, sillat ja portit ovat olleet ongelmallisia suurille yhdistelmäkoneille. Tornado on mitoiltaan todella kompakti ja sen kuljetusmitat ovat vain 2,80 x 5,75 metriä. Pieni koko yhdistettynä suuriin renkaisiin mahdollistaa helpon koneenkäsittelyn ahtaissakin paikoissa.

RPC445
 
welger_tornadoRPC_445  

tilaneuvonta
Kysy tarjous

rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Lely_logo1 Lely Welger Tornado RPC 445
Paalikammion halkaisija (m) 0,9-1,60
Paalikammion leveys (m) 1,23
Paalikammio 4 saumatonta monikudoshihnaa
Noukkimen leveys (m) 2,25
Piikkivarsien lukumäärä 5
Noukin Huoltovapaa noukin ilman kulissikehää
Karhonohjainrulla vakiona
Sullojan halkaisija (mm) 800
Silppuri XtraCut25
Hydroflexcontrol Jousitettu avattava turvapohja vakiona
Voimansiirto Powersplit-voimansiirto jakaa voiman sullojaroottoreille ja paalikammioille
Ulkomitat P x L x K (m) 5,80 x 2,80 x 3,35
Käärintä Automaattinen käärinnänsäätö paalikoon mukaan
Esikiristimet 2x 750mm käärintäkehällä
Varamuovirullatelineitä (kpl) 12
Käärintäpöytä 2 telaa ja 3 saumatonta mattoa
Renkaat 710-40R/22,5
Koneen hallinta Täysin automaattinen, yhdellä ohjaimella, myös peruutuskameroiden hallinta samassa ohjelmassa
Paino (kg) 5100

Lataa esite

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›