Tilaa uutiskirje

Tarkkuussilppurit

Lely Storm 130 R -tarkkuussilppuri taakseajolaitteisiin

Lely Storm -tarkkuussilppuri perustuu suureen 1,3 m halkaisijaiseen silputuspyörään ja noin 1,5 cm paksuihin teriin, jolloin saavutetaan erittäin suuri puhallusteho ja alhainen polttoaineen kulutus. Silputuskoneistolla on rakenteensa vuoksi myös markkinoiden paras kivensieto. Silpun pituus on helppo muuttaa hammaspyöriä vaihtamalla. Konetta on saatavilla perinteinen hinattava malli, sekä työnnettävä malli. Lely Storm 130 R on kustannustehokas vaihtoehto rehuntekoon ajosilppurille.

storm130 storm130_2
tilaneuvonta
Kysy tarjous
rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Lely_logo1 Storm 130 R
Silputuskoneiston läpimitta (m) 1,30
Silputuslautasten pyörimisnopeus (rpm) 620
Terät (kpl) 12
Noukkimen leveys (m) 1,80
Kuljetusleveys noukkimella (m) 2,20
VOA-nopeus (rpm) 1000
Tehontarve (kW/hv) 77/105
Raideleveys (m) 2,37

Renkaat

11.5/80 - 15.3 lmp 8 PR AW
Puhalluslaikkoja (kpl) 6
Silpun pituus (mm) alkaen 5

Lataa esite

Lely Storm P 300 - tarkkuussilppuri

Uudistunut Lely Storm P 300 -hinattava tarkkuussilppuri tuo tehokkuutta rehun korjuuseen. Uudistuneen Storm P 300 -silppurin voimansiirtolinja on mitoitettu 300 hv traktorille. Uudessa koneessa on 2,20 metriä leveä kiinteäpiikkinen noukin, joka vie rehun halkaisijaltaan 130 cm kokoiseen silputuspyörään, jossa on kymmenen suurta silppurin terää. Silputuspyörässä on viisi heittosiipeä, jotka puhaltavat rehun tehokkaasti vakiona 4,5 metriä korkean puhallustorven läpi kuljetuskärryyn. Kiinteä teroituslaite helpottaa terien teroitusta ja saat aina tasalaatuista rehua. Kivien sieto tämäntyyppisellä silppurilla on erittäin hyvä. Puhallustorvi taittuu kuljetusasentoon koneen eteen, jolloin koneen kuljettaminen tiellä helpottuu.

Lue lisää
Silpunpituutta voidaan säätää 6–44 mm:n välillä. Silpun pituus muutetaan helposti pääkulmavaihteen hammasrattaiden välitystä muuttamalla. Tähän työhön menee vain muutama minuutti. Kone toimitetaan kahdella eri hammasratasvaihtoehdolla. Koneessa on LS-hydrauliikkavalmius, tai jos tätä ei traktorista löydy, voidaan käyttää jatkuvaa kiertoa. Kaikki koneen toiminnot ovat hydraulikäyttöisiä. Kone toimitetaan aina hydraulisella vetokoukulla. Selkeässä värinäytöllisessä E-link-ohjaimessa on painonäppäimet jokaiselle eri toiminnolle. Puhallustorvi kääntyy 280 astetta, jolloin sivulle puhaltaminen onnistuu vaivatta. Mahdolliset tukokset saadaan poistettua, sillä konetta voidaan pyörittää takaperin täydestä vauhdista. Tällöin syöttörumpu nousee hydraulisesti ylös ja antaa tilaa noukkimen päälle.
   Storm_300_500px  
 tilaneuvonta
Kysy tarjous
 rahoitusta
Kysy rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
Lely_logo1 Lely Storm P 300
Silputuspyörän halkaisija (cm) 130
Silputuspyörän nopeus (rpm) 620
Terien lukumäärä (kpl) 10
Puhalluslaikkojen lukumäärä (kpl) 5
Noukkimen leveys (m) 2,20
Paino, sis. noukin (kg) 2460
Renkaat 15.0/55-17
VOA-nopeus 1000
Tehontarve (kW/hv) 66/90
Silpunpituus (mm) 6-44
280-asetetta kääntyvä torvi vakiona
Kiinteä teroituslaite vakiona
Torven korkeus 4,5 m
Puhallustorvi käännettävissä kuljetusasentoon vakiona

 

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›