Tilaa uutiskirje

Kivenraivaus

Kivenraivauskone
Rock Tornado

Rock Tornado -kivenraivauskone on suunniteltu kivien poistoon pelloilta, peltoraivioilta sekä viherrakennusalueilta. Koneella on pitkä 25 vuoden historia, ja uusi konesarja onkin tehty vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja haasteita. Uusien mallien muutokset vanhoihin verrattuna ovat huomattavia työn sujuvuuden ja työn jatkuvuuden kannalta, ja näitä ovat esimerkiksi: suurentunut työleveys, joka on nyt 5,5 metriä sekä kerättävien kivien 500 millimetriin kasvatettu koko, joka on myös huomioitu entistä järeämmässä voimansiirrossa.

Lue lisää

Rock Tornado on vetokoukkusovitteinen työlaite, jonka työsyvyyttä ja kuljetusasentoon siirtoa säädellään vetoaisassa olevilla työsylintereillä. Koneen molemmilla puolilla olevat sivukarhottimet ovat hallittavissa omilla työsylintereillä. Näin sivukarhottimien liikkeet ovat toisistaan riippumattomia. Sivukarhottimien työsyvyys säädetään erillisten kannatinpyörien avulla. Karhottimien piikit on muotoiltu kestämään suuriakin vääntöjä. Tätä edesauttaa kulutusta kestävät teräslaadut, joita on käytetty kaikissa koneen osissa, jotka ovat kivien kanssa kosketuksissa.

Rock Tornado on varustettu teliakselistolla, joka vakauttaa koneen kulkua ja parantaa koneen kantavuutta pehmeillä alustoilla. Kivisäiliön tilavuus on noin kaksi kuutiota, ja kivisäiliön tyhjennyksestä vastaa 10 tn teleskooppisylinteri, joka antaa kippauskorkeudeksi 2,5 metriä. Näin isoillekin kärryille kippaaminen onnistuu helposti. Kivien siirto säiliöön tapahtuu kolakuljettimien avulla, jolle sivukarhottimet syöttävät kivet koneen sivuilta. Koneen koko voimansiirto on toteutettu mekaanisena, ja kaikessa voimansiirrossa on käytetty järeitä rullaketjuja ja nivelakseleita. Voimansiirron suojaus on toteutettu levykytkimillä.

Rock Tornadon vetämiseen tarvitaan noin 90 hevosvoimainen maataloustraktori. Traktorissa pitää olla kolme kaksitoimista hydrauliikan ulosottoa, joissa kahdessa on oltava uiva-asento ja yksi yksitoiminen hydrauliikan ulosotto. Koneeseen lisävarusteena saatavaan sähköhydrauliseen ohjaukseen tarvitaan kaksi yksitoimista lohkoa ja vapaa paluu sekä lisäksi kolminapainen virransyöttöpistoke.rock_tornado2

rock_tornado3
tilaneuvonta
Kysy tarjous
rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot
Katso tekniset tiedot ››
  Rock Tornado
Työleveys (m) 5,50
Kuljetusleveys (m) 2,95
Työsyvyys (mm) 0-100
Säiliötilavuus (m3) 2
Tyhjennyskorkeus (m) 2,5
Pituus (m) 7,5
Paino (kg) 4900
Kivikoko (mm) 30-500
Ajonopeus (km/h) 1-4
Renkaat 500/50 R17

Kivenkeruukone
Rock Twister

Uusi malli Haumet Oy:n tuotannossa. Rock Twister on tarkoitettu pintakivien keruuseen pellolta. Koneen työsyvyys on 0–50 mm. Se kerää halkaisijaltaan 40–350 mm kivet 5,7 metrin työleveydeltä. Rock Twister on valmistettu Suomessa Haukivuorella. Se täydentää konetarjontaa kivenraivauskone Rock Tornadon rinnalla.

Lue lisää
Haumet Oy:llä on pitkät perinteet kivenraivauskoneiden valmistuksesta. Ensimmäinen kone valmistui vuonna 1986. Koneen kehitys on aina perustunut yrityksen omaan kivenraivausurakointiin. Rock Twister on myös testattu perusteellisesti omassa urakointikäytössä.
 rock_twister


rock_twister2

 rock_twister3

 

tilaneuvonta
Kysy tarjous

 

rahoitusta
Katso rahoitusvaihtoehdot

Katso tekniset tiedot ››
  Rock Twister
Työleveys 5,7 m
Kuljetusleveys 3 m
Työsyvyys 0–50 mm
Säiliön tilavuus 2,0 m³
Tyhjennyskorkeus 2,5 m
Pituus 6,97 m
Kivikoko 40–350 mm
Ajonopeus 1–4 km/h
Rengaskoko 500/50 R17 teli
Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›