Tilaa uutiskirje

Rehuntekotarvikkeet


Biologiset säilöntäaineet

Biologiset säilöntäaineemme toimittaa saksalainen yritys Joachim Behrens-Scheessel, joka on yksi Euroopan johtavia biologisten säilöntäaineiden toimittajia. Tuotekehitykseen ja -tutkimukseen käytetään jatkuvasti resursseja, jotta asiakkaille maailmanlaajuisesti pystytään tarjoamaan parhaat mahdolliset säilöntäaineet.

Maitohappobakteerit ovat tanskalaisen Chr. Hansenin tuotantoa. Chr. Hansen on globaali markkinajohtaja maitohappobakteerituotannossa. He kehittävät ja tuottavat bakteereja jatkuvasti mm. elintarvike- ja lääketeollisuudelle.

jbs PENTOLAC ››
Tuotekehityksen myötä uudistunut jbs PENTOLAC tuottaa edeltäjäänsä tehokkaammin maitohappoa. Tämä on toteutettu erittäin tehokkaalla homofermentatiivisella bakteerikannalla. Nopea pH:n lasku ja koko käymisprosessin ajan toimiva bakteerikanta takaavat hyvälaatuisen säilörehun. Tehokkaana sokerin käyttäjänä tunnettu jbs PENTOLAC säilyttää myös rehun erinomaisen maittavuuden. Säilöntäaineen sisältämä bakteerikanta Lactobacillus plantarum DSM 16568 estää neljän yleisimmän hiivalajin kasvua.

Pääasiallinen käyttökohde on nurmi-, apila- ja sinimailasrehu rehumassan kuiva-ainepitoisuuden ollessa 20–60 %. Se soveltuu hyvin kaikille eläimille. Yhden purkin (100 g) riittoisuus on 100 000 kg säilörehua. Valmis liuos on käyttökelpoista 48 tuntia.
jbs PENTOLAC B ››

Pentolac B -säilöntäaineen heterofermentatiiviset bakteerikannat ovat erittäin tehokkaita jälkilämpenemisen estämiseen. Parhaat edut Pentolac B -säilöntäaineesta saa tehtäessä säilörehua siiloon tai valmistaessa suuria apemääriä.

Pentolac B ja Pentolac 200 -säilöntäaineiden yhteiskäytöstä on saatu loistavia testituloksia. Yhdistämällä homo- ja heterofermentatiiviset bakteerikannat saadaan pH laskemaan nopeasti ja tehokkaasti sekä jälkilämpeneminen minimoitua haastavimmissakin olosuhteissa.

Pentolac B sopii käytettäväksi kaikenlaisille säilörehulaaduille kuiva-ainealueella 40–60 %. Se soveltuu kaikkien eläinten säilörehukäyttöön. Yhden pussin (100 g) riittoisuus on 100 000 kg säilörehua. Valmis liuos on käyttökelpoista 48 h.

jbs FERM ››
jbs FERM on homofermentatiivisia bakteerikantoja sisältävä säilöntäaine edulliseen säilöntään. Se sisältää viittä eri bakteerikantaa, joilla varmistetaan säilöntäaineen täydellinen toimivuus jokaisessa eri pH-arvossa. jbs FERMin maitohappobakteerit lisääntyvät nopeasti, hallitsevat käymistä turvallisesti ja ehkäisevät virhekäymistä.

jbs FERM sopii parhaiten nurmi- ja palkokasvirehuille kuiva-ainepitoisuuden ollessa 30–45 %. Se soveltuu kaikille eläimille. Yhden purkin (75 g) riittoisuus on 50 000 kg säilörehua. Valmis liuos on käyttökelpoista 48 tuntia.

 


Paalausverkot

Onnistunut rehunteko edellyttää laadukkaita välineitä ja tarvikkeita. NHK-Keskus Oy markkinoi ja myy saksalaisen Harvest Internationalin korkealaatuisia paalausverkkoja. Paalausverkot on kehitetty niin, että ne soveltuvat kaikkiin pyöröpaalaimiin ja kaikille rehulaaduille. Kestävä ja tasokas paalausverkko on osa menestyksekästä rehunsäilöntää. Tarjoamme paalausverkkoja kolmella eri leveydellä: 1,23m, 1,25m ja 1,30m. Toimitukset 3 000m rullissa.

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta tilan  tarpeisiin

Lue lisää ›

ratas

Varaosapalvelu
tukenasi!


Lue lisää ›

koeajo

Työkonehuolto
palveluksessasi!


Lue lisää ›