Tilaa uutiskirje

Referenssikohteet


MTY Krekilä, Kälviä
3+3-rivinen Robora-navetta, valmistunut 2016, rakennuksen kokonaispinta-ala 2400 m², lehmäpaikkoja 170 kpl, kaksi Lely Astronaut A4 -lypsyrobottia, Lely Vector -automaattinen ruokintajärjestelmä, Slalom-lannanpoisto (Landia + kaksi Lely Discovery SW -vesipuhdistusrobottia), luonnollinen ilmanvaihto (Robora-säleikkunat ja avautuva harja), valaistus: L4C led.

Kälviälle Robora-pihaton rakentaneen MTY Krekilän Hanna-Mari, Veijo ja Timo Krekilä ovat huomanneet, että toiveiden mukaan suunnitellussa kokonaisuudessa kaikki pelaa yhteen erittäin hyvin. Uusilla tuotantotiloilla haetaan parempaa eläinten hyvinvointia ja korkeampia tuotoksia. Parempi tuotos ja suurempi eläinmäärä mahdollistavat maidon kannattavan tuotannon myös jatkossa.

Lue lisää »

krekila

MILKKIVEI, KIURUVESI
3+3-rivinen Robora-navetta, valmistunut 2013, rakennuksen kokonaispinta-ala 3014 m², kolme Lely Astronaut A4 -lypsyrobottia, Robora-täysvalopäädyt, Slalom-lannanpoisto.

Kiuruvedellä, Pohjois-Savossa maitotilaa pyörittää osakeyhtiömuotoinen Milkkivei Oy, jonka omistaa viisi osakasta, Markku Siponen sekä pariskunnat Matti ja Ulla Kauhanen sekä Anna-Saara ja Antti-Lassi Tikka, joiden kolme tilaa ovat Milkkivein taustalla. Yhtiön kahdensadan lypsylehmän ja kolmen lypsyrobotin Robora-pihatto valmistui vuoden 2013 lopulla.

Lue lisää »

milkkivei1

Pakarainen, HÄMEENLINNA
3+3-rivinen Robora-navetta, valmistunut 2014, rakennuksen kokonaispinta-ala 1520 m², lehmäpaikkoja 79 kpl sekä tilat juottovasikoille, luonnonllinen ilmanvaihto, Slalom-lannanpoisto.
Hämeenlinnan Syrjäntaustan kylällä maitotilaa pitävien Päivi Pakaraisen ja Erno Rastilan 1520 neliön Robora-navetta valmistui vuonna 2014. Uusi pihatto ja robottilypsyyn siirtyminen ovat mullistaneet Pakaraisen tilan toiminnan ja tuoneet kaivattua helpotusta tilan väen kiireiseen arkeen. Vaikka aikaa navettatöihin menee selkeästi aiempaa vähemmän, on tilan keskituotos kasvanut tasaisesti.

Lue lisää »
p_paivi_ja_erno_ja_iiris_2826

Lue ROBORA-suunnittelusopimuksesta »
 

Robora_logo

 

 

ROBOTTI-PIHATOIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

 

puhelin

Ota yhteyttä


Katso yhteystiedot ›