Tilaa uutiskirje

Rakentaminen ja bioenergia


Robora - PihattoKONSEPTI
Robora on ollut konseptirakentamisen suunnannäyttäjä jo vuosikymmenen ajan. Toiminnassa on lähes 80 Robora-pihattoa. Robora-nimi on lyhenne sanoista ”robotti rakennus”, joka viittaa selvästi automaattilypsyyn. Robora soveltuu luonnollisesti myös muille lypsyjärjestelmille, mutta konseptin kantavana ideana on tuottaa tehokkaita palveluita ja tuotteita nykyaikaisten, teollista laatua ja automaatiotasoa haluavien pihattoinvestoijien käyttöön.

Robora ei ole pelkästään rakenteiden tai eri laitteiden toimittamista, vaikkakin eri osia voi hankkia myös erillään. Roboraan liittyy kokonaisvaltainen yhteistyö projektin suunnittelusta ja ohjauksesta aina käyttöönoton jälkeiseen tuotannon neuvontaan saakka. Yhdessä NHK:n osaavan myyntihenkilöstön ja Robora-tiimin kanssa haetaan tilakohtaisesti sopivin ratkaisu uudelle maidontuotantoyksikölle.

Katso alta video toiminnassa olevasta Robora-navetasta!

 
BIOENERGIA
NHK tarjoaa bioenergiaan perustuvia kokonaisratkaisuja lämmitykseen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat itävaltalaisen GILLESin korkealaatuiset klapi-, pelletti- ja hakekattilat polttimineen kokoluokassa 12,5 -
1 400 kW:ia. Myymme myös saksalaisen Eka-edelstahlkaminen valmissavupiippuvalikoiman piippuratkaisuja erilaisiin tulisijoihin, kaikkeen korjaus- ja uudisrakentamiseen. 
 

Robora_logo

 

 

ROBOTTI-PIHATOIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

 

puhelin

Ota yhteyttä


Katso yhteystiedot ›