Tilaa uutiskirje

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

NHK Group, Lautatarhankatu 3, 13110 Hämeenlinna

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki NHK Groupin ylläpitämän Lely-Klubin Facebook-ryhmään kuuluvat henkilöt, eivät kuitenkaan NHK-Keskukseen tai NHKdairyyn työsuhteessa olevat henkilöt. Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Lely-Klubin Facebook-ryhmässä julkaistuun "Joulukuun kilpailu: Kerro paras onnistumisesi automaattilypsyssä!” -päivitykseen kertomalla oma onnistuminen robottilypsyssä. Kilpailuaika on 2.12.–16.12.2016. Vain yksi kommentti/osallistuja hyväksytään mukaan arvontaan. Osallistumisajan jälkeen tulleita tai puutteellisia kommentteja tai useampia kommentteja samalta osallistujalta ei oteta kilpailussa huomioon.

Palkinnot

"Joulukuun kilpailu: Kerro paras onnistumisesi automaattilypsyssä!” -päivitykseen Lely-Klubin Facebook-ryhmässä kommentoineiden kesken arvotaan 100 euron arvoisen Consumables-pesuaineiden lahjakortin arvontaan. Voittajan nimi julkaistaan Lely-Klubin Facebook-ryhmässä. Osallistumalla tähän kampanjaan osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun Järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavasta arpajaisverosta.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muuhun etuun. NHK ottaa yhteyttä voittajaan sopiakseen palkinnon toimittamisesta. Jos voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on kilpailun Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osallistujia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kampanjan osallistujat sitoutuvat
vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

NHK Group pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›