Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Millaista olisi työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Katso NHK-dokumentti ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna allat olevat tehtävät. Mikäli etsit jotain muuta työtä, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Hämeenlinna, (Oulu, Seinäjoki tai Kuopio)

HAEMME projektipäällikköä NHK-Keskus Oy:n Robora-tiimiin vakituiseen työtehtävään.

VASTAAT täysautomaattisten robottilypsypihatoiden rakennusprojektien toteutuksesta. Hoidat noin 1,5 miljoonan euron arvoisia projekteja, viidestä kymmeneen kohdetta vuodessa.

OLET jo valmis rakennusalan ammattilainen. Sinulla on näytöt rakennusprojektien johtamisesta, tavaran hankinnasta ja urakkaneuvotteluista. Olet organisointikykyinen tiimipelaaja ja otat vastuun laajasta kokonaisuudesta. Uskallat tarttua haasteisiin, mutta et tarvittaessa pelkää pyytää apua.

EDELLYTÄMME rakennusalan tai teknisen alan koulutusta sekä CAD- tai muun suunnitteluohjelman tuntemusta.

TARJOAMME paikan kehittyvässä, kasvavassa sekä tulosta tekevässä osastossamme, nuorekkaassa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä saat vastuuta ja tulosta tehdessäsi myös vapauden suunnitella omat työsi.

OSASTOMME koostuu seitsemästä ammattilaisesta. Vastaamme yrityksen maatalousrakennusten ja biolämpökattiloiden myynnistä. Olemme asiakkaiden kokonaisvaltainen kumppani ja otamme vastuun suunnittelusta aina käyttöönoton jälkeiseen neuvontaan asti. Rakennuskokonaisuuksien lisäksi toimitamme laadukkaita laitteita ja järjestelmiä mm. lietteidenkäsittelyyn, eläinten ruokintaan sekä rakennusten ilmanvaihtoon.

Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta työsi edellyttää paljon matkustamista, joten asuinpaikkasi voi olla myös lähellä Oulun, Seinäjoen tai Kuopion toimipaikkaamme.

Lisätietoja antaa Robora-myyntijohtaja Pekka Kerkola 040 7420 596, pekka.kerkola(at)nhk.fi. Katso myös NHK-dokumentti, josta näet, millaista meillä on työskennellä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti palkkatoiveineen sähköpostilla pekka.kerkola(at)nhk.fi, kuitenkin viimeistään 14.5.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Työkonehuoltoasentaja, kausityöntekijä, Siilinjärvi

OLETKO kiinnostunut mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä maatalouskaupan edelläkävijän palveluksessa?

HAEMME huoltoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Siilinjärven toimipisteellemme 1.5.–31.8.-väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu työkoneiden ja muiden laitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteet niin huoltohallilla kuin asiakkaan tiloissa, koneiden kasaukset ja muut vastaavat tehtävät. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

TOIVOMME sinulta teknistä osaamista ja kokemusta asennustöistä. Lisäksi sinulla tulee olla asiakaspalveluasennetta ja englannin kielen taitoa. Työssä tarvitset C-ajokortin sekä traktorinkäsittelytaitoja. Sähkölupa katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on avoin mieli, hyvä huumorintaju ja tartut rohkeasti haasteisiin.

TARJOAMME kiinteän kuukausipalkan sekä näkymän alan edelläkävijän toimintaan. Pääset osaksi nuorekasta ja rentoa työyhteisöä, jonka hyvinvointi ja työtyytyväisyys on juuri todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella. Katso myös NHK-dokumentti, josta näet, millaista meillä on työskennellä.

Lähetä avoin hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jälkimarkkinointijohtajallemme Susanna Vuotikalle, susanna.vuotikka(at)nhk.fi, viimeistään 12.5. Lisätietoja saa kysyä samalta henkilöltä maanantaisin klo 9–10 ja perjantaisin klo 15–16 puhelinnumerosta 046 920 3820. Otathan yhteyttä heti, paikka voidaan täyttää ennen määräajan kulumista.


 Varaosa- ja tarvikemyyjä, KESÄTYÖ, Ylivieska

OLETKO kiinnostunut mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä maatalouskaupan edelläkävijän palveluksessa?

HAEMME varaosa- ja tarvikemyyjiä määräaikaiseen työsuhteiseen Ylivieskan toimipisteelle 1.5.–31.8.-väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu päivittäinen varaosa- ja tarvikemyynti, myymälätoiminnoista huolehtiminen sekä tavaran lähettäminen ja vastaanotto.

KOULUTUKSESI voi olla mitä vain peruskoulusta tohtoriin. Emme vaadi maatalousalan koulutusta tai myyntikokemusta. Jos et tiedä, mikä on niittokone, me kerromme sen sinulle. Opetamme myös myymään varaosat niittokoneeseen. Tärkeintä on, että sinulla on avoin mieli, hyvä huumorintaju ja tartut rohkeasti haasteisiin. Trukin- ja traktorinkäsittelytaidot katsotaan eduksi.

TARJOAMME kiinteän kuukausipalkan sekä näkymän alan edelläkävijän toimintaan. Pääset osaksi nuorekasta ja rentoa työyhteisöä, jonka hyvinvointi ja työtyytyväisyys on juuri todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella. Katso myös NHK-dokumentti, josta näet, millaista meillä on työskennellä.

Lähetä avoin hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jälkimarkkinointijohtaja Susanna Vuotikalle, susanna.vuotikka(a)nhk.fi viimeistään 12.5. Lisätietoja voit kysyä Susannalta maanantaisin klo 9–10 ja perjantaisin klo 15–16 soittamalla numeroon 046 920 3820. Otathan yhteyttä heti, sillä paikka voidaan täyttää ennen määräajan kulumista.


Työkonehuoltoasentaja, Hämeenlinna

OLETKO kiinnostunut mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä maatalouskaupan edelläkävijän palveluksessa?

HAEMME huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hämeenlinnan toimipisteeseen 1.5. alkaen. Työtehtäviin kuuluvat työkoneiden ja muiden laitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteet niin huoltohallilla kuin asiakkaan tiloissa sekä koneiden kasaukset ja muut vastaavat tehtävät. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

TOIVOMME sinulta teknistä osaamista ja kokemusta asennustöistä. Lisäksi sinulla tulee olla asiakaspalveluasennetta ja englannin kielen taitoa. Työssä tarvitset traktorinkäsittelytaitoja. Sähkölupa ja C-ajokortti katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on avoin mieli, hyvä huumorintaju ja tartut rohkeasti haasteisiin.

TARJOAMME kiinteän kuukausipalkan, mahdollisuuden tulospalkkioon, yksityisen työterveyshuollon ja mahtavat mahdollisuudet virkistäytymiseen työnantajan piikkiin. Pääset lisäksi osaksi nuorekasta ja rentoa työyhteisöä, jonka hyvinvointi ja työtyytyväisyys on juuri todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella. Katso myös NHK-dokumentti, josta näet, millaista meillä on työskennellä.

Lähetä avoin hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jälkimarkkinointijohtaja Susanna Vuotikalle, susanna.vuotikka(a)nhk.fi viimeistään 12.5.2019. Lisätietoja voit kysyä Susannalta maanantaisin klo 9–10 ja perjantaisin klo 15–16 soittamalla numeroon 046 920 3820. Otathan yhteyttä heti, sillä paikka voidaan täyttää ennen määräajan kulumista.

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›