Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna alla oleva tehtävä. Mikäli se ei ole hakemaasi, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Toimistosihteeri, Hämeenlinna

HAEMME Hämeenlinnan toimipaikkaamme toimistosihteeriä taloushallinnon monipuolisiin työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluu ostoreskontran hoito sekä myyntisihteerin (tilaukset, toimitukset, laskutus ja rahoitus) töitä. Lomitat myös tarvittaessa myyntireskontran hoitajaa.

EDELLYTÄMME sinulta englannin kielen taitoa ja kokemusta toimistotöistä.

ARVOSTAMME reipasta, tarkkaa ja tunnollista otetta sekä taloushallinnon koulutusta. Lisäksi kanssakäyminen eri tahojen kanssa (asiakkaat, myyjät, päämiehet) on sinulle luonnollista.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle monipuolista työkokemusta kerryttävän työn mukavien asiakkaiden ja työkavereiden parissa.

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus lokakuulta 2017 ­syyskuulle 2019. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Pauli Pellolle pauli.pelto(at)nhk.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2017. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.


Lypsyrobottimyyjä, Keski-Pohjanmaa

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja automaattilypsyn parissa? Etsitkö paikkaa, jossa pääset toimimaan ihmisläheisessä työympäristössä asiakastilojen maidontuotantoa kehittäen?

HAEMME uudistuvaan ja nopeasti kehittyvään toimintaamme Ylivieskaan lypsyrobotti- ja oheislaitemyyjää osaksi myyntitiimiämme. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottien ja oheislaitteiden myynti. Toimialueesi kattaa Keski-Pohjanmaan alueen.

EDELLYTÄMME sinulta kykyä itsenäiseen toimintaan ja kokemusta myyntityöstä. Lisäksi edellytämme sinulta englannin kielen taitoa.

ARVOSTAMME maatalouden tuntemusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä perustason ATK-osaamista.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle itsenäisen ja joustavan työn mukavien asiakkaiden ja työkavereiden parissa.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen oikean henkilön löytyessä työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Haku päättyy 27.9.2017. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Jussi Savanderille jussi.savander(at)nhk.fi

Lisätietoja antaa Jussi Savander, 045 124 9002.


HUOLTOASENTAJA LYPSYROBOTTIHUOLTOON, KOKKOLAN ALUE

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja automaattilypsyn parissa? Haluaisitko kouluttautua työsi kautta lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi?

HAEMME Kokkolan alueelle huoltoasentajaa lypsyrobottihuoltoon. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottijärjestelmien sekä oheislaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät, myös ajoittainen päivystys.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Menestymisessä sinua auttavat myös maatalouden tuntemus ja hyvä asenne työhösi ja asiakkaan auttamiseen.

Asentajan työ on hyvin itsenäistä, joten se vaatii sinulta kykyä organisoida ja toimia järjestelmällisesti. Koska työskentelet pääosin asiakkaiden tiloilla ja liikut paljon, tarvitset vähintään B-luokan ajokortin. Edellytämme sinulta sekä suomen että ruotsin kielen osaamista. Toivomme, että sinulla on hyvät tekniset taidot automaatiolaitteiden parissa työskentelyyn sekä perustaidot tietotekniikassa.

TARJOAMME sinulle vaihtelevan työympäristön, mielenkiintoisia töitä ja mahdollisuuden edetä ja kehittyä. Koulutamme sinut lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi suomeksi sähköpostilla ville.latva(at)nhk.fi mahdollisimman pian, kuitenkin 25.9. mennessä. Täytämme tehtävän heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja antaa huoltoliiketoiminnan johtaja Ville Latva, ville.latva(at)nhk.fi

Svensk information:

En montör till mjölkningsrobotservicen, Karleby området

ÄR DU intresserad av att jobba med lantbruksmaskiner och automatmjölkningsanläggningar? Vill du skola dig via din arbetsplats och bli expert inom automatmjölkningsanläggningar?

Vi SÖKER till Karleby området en servicemontör till mjölkningsrobotservicen. Till dina uppgifter hör installering, service och underhållsuppgifter till Lely Astronaut -automatmjölkningsanläggningar, tidvis även dejourering.

Du kommer att ha framgång i ditt arbete om du har glatt humör och bra kundbetjäningskunskaper. Det hjälper även om du har kunskaper inom jordbruk samt god inställning till ditt jobb och att hjälpa kunden.

Montörens arbete är mycket självständigt, så det krävs bra organitionsförmåga samt förmågan att jobba systematiskt. Eftersom du huvudsakligen jobbar på kundens gård och du rör dig mycket kommer du minst att behöva B-körkort. Vi förutsätter att du klarar dig bra på det svenska och det finska språket. Vi hoppas att du har goda tekniska kunskaper för att jobba med automatmjölkningsanläggningar samt goda grundkunskaper inom datateknik.

VI ERBJUDER en omväxlande arbetsmiljö, intressant arbete och möjligheten att avancera och utvecklas i ditt arbete. Vi skolar dig till expert inom automatmjölkningsanläggningar.

Skicka din ansökan på finska till ville.latva(at)nhk.fi så snart som möjligt men före 25.9. Vi fyller platsen så fort vi hittat en lämplig person till jobbet.

Mera information får du av serviceverksamhetsdirektör Ville Latva, ville.latva(at)nhk.fi

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›