Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Millaista olisi työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Katso NHK-dokumentti ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna allat oleva tehtävä. Mikäli etsit jotain muuta työtä, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Taloushallinnon assistentti

HAEMME Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon osastollemme henkilöä reskontrien hoidon, kirjanpidon ja palkanlaskennan monipuolisiin tehtäviin. Käytössämme on muun muassa Jeeves-tuotannonohjausjärjestelmä sekä Mepco-palkkaohjelma.

TEHTÄVÄSSÄ menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi kirjanpidon tai palkanlaskennan kokemus katsotaan eduksi. Laskemme eduksesi taloushallinnon ohjelmien tuntemisen. Toivomme, että olet tarkka ja itsenäiseen työhön kykenevä tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä englannin kielen osaamista.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä sekä kokeneen työtiimin tuen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää olemassa olevia ohjelmistoja ja osallistua uusien ohjelmistojen käyttöönottoon.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.8.2019 mennessä osoitteeseen pauli.pelto(at)nhk.fi tai NHK-Keskus Oy / Pauli Pelto, Lautatarhankatu 3, 13110 Hämeenlinna. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä ja aikataulusta antaa Anu Juvonen 050 597 2479.


Varaosa- ja tarvikemyyjät, Jyväskylä ja Seinäjoki

OLETKO kiinnostunut mielenkiintoisesta ja monipuolisesta työstä maatalouskaupan edelläkävijän palveluksessa?

HAEMME varaosa- ja tarvikemyyjää sekä Jyväskylän että Seinäjoen toimipisteellemme. Työtehtäviin kuuluu päivittäinen varaosa- ja tarvikemyynti, rehuntekotarvikkeiden ennakkomyynti ja myymälätoiminnoista huolehtiminen sekä tavaran lähettäminen ja vastaanotto.

KOULUTUKSESI voi olla mitä vain peruskoulusta tohtoriin. Emme vaadi maatalousalan koulutusta tai myyntikokemusta. Näkemys taajamamerkin ulkopuolisesta elämästä nykymuodossaan on kuitenkin eduksi. Trukin- ja traktorinkäsittelytaidot ovat myös plussaa.

Tärkeintä on, että sinulla on avoin mieli, hyvä huumorintaju ja tartut rohkeasti haasteisiin. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan sekä näkymän alan edelläkävijän toimintaan. Pääset osaksi nuorekasta ja rentoa työyhteisöä, jonka hyvinvointi ja työtyytyväisyys on juuri todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella.

Hakeminen, Jyväskylä

Lähetä avoin hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla "Varaosa- ja tarvikemyyjä Jyväskylä" myyntipäällikkö Timo Ojalalle, timo.ojala(at)nhk.fi ja/tai myyntipäällikkö Juha Pekkariselle, juha.pekkarinen(at)nhk.fi.

Hakeminen, Seinäjoki

Lähetä avoin hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla "Varaosa- ja tarvikemyyjä Seinäjoki" myyntipäällikkö Timo Ojalalle, timo.ojala(at)nhk.fi ja/tai avainasiakaspäällikkö Jani Perälälle,  jani.perala(at)nhk.fi.

Haku on voimassa 30.8. saakka. Otathan yhteyttä heti, paikat voidaan täyttää ennen määräajan kulumista.

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›