Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna allat olevat tehtävät. Mikäli etsit jotain muuta työtä, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Huoltoasentajia lypsyrobottihuoltoon Hämeenlinnan, Oulun ja Kokkolan alueille

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja automaattilypsyn parissa? Haluaisitko kouluttautua työsi kautta lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi?

HAEMME huoltoasentajia lypsyrobottihuoltoon Hämeenlinnan, Oulun/Puolangan ja Kokkolan alueille. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottijärjestelmien sekä oheislaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät, myös ajoittainen päivystys.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Menestymisessä sinua auttavat myös maatalouden tuntemus ja hyvä asenne työhösi ja asiakkaan auttamiseen.

Asentajan työ on hyvin itsenäistä, joten se vaatii sinulta kykyä organisoida ja toimia järjestelmällisesti. Koska työskentelet pääosin asiakkaiden tiloilla ja liikut paljon, tarvitset vähintään B-luokan ajokortin. Edellytämme sinulta suomen kielen osaamista, Kokkolassa myös ruotsin kielen taitoa.

Toivomme, että sinulla on hyvät tekniset taidot automaatiolaitteiden parissa työskentelyyn sekä perustaidot tietotekniikassa.

TARJOAMME sinulle vaihtelevan työympäristön, mielenkiintoisia töitä ja mahdollisuuden edetä ja kehittyä. Koulutamme sinut lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla ville.latva(at)nhk.fi mahdollisimman pian, kuitenkin 21.1. mennessä. Täytämme tehtävät heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Lisätietoja antaa huoltoliiketoiminnan johtaja Ville Latva, mieluiten sähköpostitse, ville.latva(at)nhk.fi tai puhelimitse keskiviikkoina 10.1. klo 14–16 ja 17.1. klo 14-16.


 

Maatalouskoneasentajia Ylivieskaan ja Seinäjoelle

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme kahta uutta innokasta osaajaa. Toista Länsi-Suomen alueelle, toimipaikkana Seinäjoki ja toista Pohjois-Pohjanmaan alueelle, toimipaikkana Ylivieska.

TEHTÄVIISI kuuluu edustamiemme koneiden asennukset ja huollot alueellasi, tekninen neuvonta, uusien koneiden käytönopastukset ja kasaukset sekä mahdolliset ongelmanratkaisut.

ODOTAMME sinulta aiempaa kokemusta koneiden kunnossapidon töistä sekä tuntemusta maataloudesta. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja aktiivinen. Edustamamme koneet ja laitteet kehittyvät jatkuvasti, joten sähkö-ja hydraulituntemus katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sujuvaa asiakasyhteyksien hoitoa ja perustason ATK-osaamista. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

TARJOAMME sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtävän yrityksessämme.

Lisätietoja antaa Pekka Hyrkäs sähköpostilla: pekka.hyrkas(at)nhk.fi tai puhelimitse 0400 228418. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1.2018 mennessä: pekka.hyrkas(at)nhk.fi. Kirjoitathan hakemukseen, kummalle toimipaikalle haet.

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›