Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Millaista olisi työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Katso NHK-dokumentti ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna allat oleva tehtävä. Mikäli etsit jotain muuta työtä, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


KIRJANPITÄJÄ/PALKANLASKIJA

HAEMME vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon osastollemme Hämeenlinnaan tilinpäätöstaitoista kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilaista. Käytössämme on muun muassa Jeeves-tuotannonohjausjärjestelmä sekä Mepco-palkkaohjelma.

TEHTÄVÄSSÄ menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Palkanlaskennan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Laskemme eduksesi myös kokemuksen ja osaamisen, joita olet saanut erilaisten taloushallintaohjelmien käytöstä.

TOIVOMME, että olet tarkka ja itsenäiseen työhön kykenevä tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä englannin kielen osaamista.

TARJOAMME mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä sekä kokeneen työtiimin tuen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää olemassa olevia ohjelmistoja ja osallistua uusien ohjelmistojen käyttöönottoon. Pääset osaksi nuorekasta ja rentoa työyhteisöä, jonka hyvinvointi ja työtyytyväisyys on juuri todettu erinomaiseksi kansainvälisellä Great Place to Work -mittauksella.

Katso myös NHK-dokumentti, josta näet, millaista meillä on työskennellä.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.6.2019 mennessä osoitteeseen margit.kivimaki(at)nhk.fi tai postitse NHK-Keskus Oy / Margit Kivimäki, Lautatarhankatu 3, 13110 Hämeenlinna. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä ja aikatauluista antaa laskentapäällikkö Margit Kivimäki 043 211 1315.


 

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›