Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna alla oleva tehtävä. Mikäli se ei ole hakemaasi, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Tilaneuvoja, KUOPIO

ONKO
sinulla vahvaa käytännön kokemusta maidontuotannosta, neuvontatyöstä ja lypsylehmien ruokinnasta? Etsitkö paikkaa, jossa pääset aidosti kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan asiakkaidesi tuloksiin?

HAEMME tilaneuvojaa hoitamaan Lely-lypsyrobottitilojen neuvontaa. Työskentelet asiakkaidemme tiloilla Itä-Suomessa. Silloin kun et ole tilakäynnillä, työskentelet Kuopion toimipisteellämme. Tehtäviisi kuuluu kokeneiden lypsyrobottitilojen neuvonta sekä uusien asiakkaiden opastaminen robottilypsyyn. Työtehtäviisi kuuluu näiden lisäksi lypsyrobottien käyttöönotot toimialueellasi.

EDELLYTÄMME, että aloittaessasi meillä työt olet jo ehtinyt kartuttaa itsellesi käytännön kokemusta maidontuotannosta, neuvontatyöstä ja lypsylehmien ruokinnasta. Olet myynti- ja markkinointihenkinen, ruotsin ja englannin kielen taitoinen ja sinulla on vähintään B-ajokortti.

ARVOSTAMME järjestelmällistä, asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä tietotekniikkaosaamista. Mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, saatat olla etsimämme henkilö.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle näköalapaikan innostuneessa asiantuntijatiimissämme sekä haastavan, mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtävän. Mukava tiimimme perehdyttää sinut tehtäviisi ja robottilypsyn maailmaan.

Haku päättyy 21.7.2017. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Anne Pyhälammille anne.pyhalammi(at)nhk.fi

Lisätietoja antaa Anne Pyhälammi, maanantaisin kello 13–15, p. 020 740 1510

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›