Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna alla olevat tehtävät. Mikäli niissä ei ole hakemaasi, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Huoltoasentaja lypsyrobottihuoltoon, YLIVIESKA

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja automaattilypsyn parissa? Haluaisitko kouluttautua työsi kautta lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi?

HAEMME Ylivieskan alueelle huoltoasentajaa lypsyrobottihuoltoon. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottijärjestelmien sekä oheislaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Myös ajoittainen päivystys on olennainen osa tehtävääsi.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Menestymisessä sinua auttavat myös maatalouden tuntemus ja hyvä asenne työhösi ja asiakkaan auttamiseen.

Asentajan työ on hyvin itsenäistä, joten se vaatii sinulta kykyä organisoida ja toimia järjestelmällisesti. Koska työskentelet pääosin asiakkaiden tiloilla ja liikut paljon, tarvitset vähintään B-luokan ajokortin. Toivomme, että sinulla on hyvät tekniset taidot automaatiolaitteiden parissa työskentelyyn sekä perustaidot tietotekniikassa.

TARJOAMME sinulle vaihtelevan työympäristön, mielenkiintoisia töitä ja mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen sisällä. Koulutamme sinut lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla ville.latva@nhk.fi mahdollisimman pian, kuitenkin 7.6. mennessä. Täytämme tehtävän heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja antaa huoltoliiketoiminnan johtaja Ville Latva, ville.latva(at)nhk.fi tai 31.5. kello 14–16 puh. 043 211 3919.


 

Tilaneuvoja, Ylivieska

OLETKO maatalousalan rautainen ammattilainen, jolla on vahvaa käytännön kokemusta maidontuotannosta, neuvontatyöstä ja lypsylehmien ruokinnasta? Etsitkö paikkaa, jossa pääset aidosti kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan asiakkaidesi tuloksiin?

HAEMME tilaneuvojaa hoitamaan Lely-lypsyrobottitilojen neuvontaa. Työskentelet asiakkaidemme tiloilla Ylivieskassa ja lähialueella. Silloin kun et ole tilakäynnillä, työskentelet Ylivieskan toimipisteellämme. Tehtäviisi kuuluu uusien lypsyrobottien käyttöönotot toimialueellasi. Vastaat myös uusien asiakkaiden ja kokeneiden lypsyrobottitilojen asiakaspalvelusta.

EDELLYTÄMME sinulta vahvaa käytännön kokemusta maidontuotannosta, neuvontatyöstä ja lypsylehmien ruokinnasta. Olet myynti- ja markkinointihenkinen, ruotsin ja englannin kielen taitoinen ja sinulla on vähintään B-ajokortti.

ARVOSTAMME järjestelmällistä, asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä tietotekniikkaosaamista. Mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, saatat olla etsimämme henkilö.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle näköalapaikan innostuneessa asiantuntijatiimissämme sekä haastavan, mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtävän.

Haku päättyy 31.5.2017. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Anne Pyhälammille anne.pyhalammi(at)nhk.fi

Lisätietoja antaa Anne Pyhälammi, 020 740 1510 maanantaisin kello 13–15.


RUOKINTA-ASIANTUNTIJA, nautojen Vector-ruokintakonsepti
Hämeenlinna, Seinäjoki, Kuopio tai Oulu

OLETKO maatalousalan rautainen ammattilainen, jolla on vahvaa osaamista maidon- ja lihantuotannosta sekä nautojen ruokinnasta? Etsitkö paikkaa, jossa pääset kehittämään täysin uutta palvelukonseptia osana innostunutta asiantuntijatiimiä?

HAEMME osaajaa Lely Vector -ruokintajärjestelmän konseptin luomiseen. Tavoitteena on luoda asiakaslähtöinen konsepti Vector-ruokintajärjestelmän käyttöönottoprosessiin ja asiakkaidemme neuvontaan. Työskentelypaikkanasi on joko Hämeenlinnan, Seinäjoen, Kuopion tai Oulun toimipisteemme.

EDELLYTÄMME sinulta WinOpti-ruokinnansuunnitteluohjelman tuntemusta, vahvaa käytännön kokemusta neuvontatyöstä, lypsylehmien ruokinnansuunnittelusta ja ruokinnasta. Sinulla on sujuva englannin kielen taito ja vähintään B-ajokortti.

ARVOSTAMME järjestelmällistä, asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista työskentelyotetta. Pidämme arvossa myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, hyviä sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja sekä myynti- ja markkinointihenkisyyttä. Katsomme eduksi vahvan tietotekniikan – ja yleisen tekniikan osaamisen, ruotsin kielen taidon ja agrologin (amk) tai agronomin tutkinnon.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle näköalapaikan tiimissämme sekä haastavan, mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtävän. Työsuhde on aluksi vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen oikean henkilön löytyessä työsuhde on mahdollista vakinaistaa.

Haku päättyy 31.5.2017. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Anne Pyhälammille anne.pyhalammi(at)nhk.fi

Lisätietoja antaa Anne Pyhälammi, 020 740 1510 maanantaisin kello 13–15.


Lypsyrobottimyyjä, Itä-Suomi

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja automaattilypsyn parissa? Onko myyntityö intohimosi? Etsitkö paikkaa, jossa pääset toimimaan ihmisläheisessä ja asiakaslähtöisessä työympäristössä?

HAEMME uudistuvaan ja nopeasti kehittyvään toimintaamme Itä-Suomeen lypsyrobotti- ja oheislaitemyyjää osaksi myyntitiimiämme. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottien ja oheislaitteiden myynti ja markkinointi. Toimialueesi kattaa Savonlinnan, Joensuun ja Nurmeksen seudun. Työskentelet Joensuun toimipisteeltämme käsin.

EDELLYTÄMME sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn organisointiin. Lisäksi edellytämme sinulta englannin kielen taitoa.

ARVOSTAMME maatalouden tuntemusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä perustason ATK-osaamista.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin. Tuotevalikoimamme kattaa alan johtavat laatumerkit. Varaosa- ja huoltoverkostomme on maanlaajuinen.

Työsuhde on aluksi vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen oikean henkilön löytyessä työsuhde on mahdollista vakinaistaa.

Haku päättyy 31.5.2017. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Markku Törmikoskelle markku.tormikoski(at)nhk.fi

Lisätietoja antaa Markku Törmikoski, 040 901 1244 maanantaisin kello 10–13.

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›