Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna alla oleva tehtävä. Mikäli se ei ole hakemaasi, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Tilaneuvoja, Pohjois-Suomi tai Kainuu

LELY-konekanta kasvaa Pohjois-Suomessa. Oletko sinä tuleva automaattilypsyosaajamme? Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme! Meillä pääset aidosti kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan asiakkaidesi tuloksiin.

HAEMME tilaneuvojaa hoitamaan Lely-lypsyrobottitilojen neuvontaa Pohjois-Suomessa. Sijaintisi voi olla joko Lapin tai Kainuun alueella. Työskentelet asiakkaidemme tiloilla, mutta silloin kun et ole tilakäynnillä, voit työskennellä kotitoimistollasi. Parina päivänä kuussa käyt Oulun tai Tornion toimipisteellämme.

TEHTÄVIISI kuuluu kokeneiden lypsyrobottitilojen neuvonta sekä uusien asiakkaiden opastaminen robottilypsyyn. Työtehtäviisi kuuluu näiden lisäksi lypsyrobottien käyttöönotot toimialueellasi.

EDELLYTÄMME, että aloittaessasi meillä työt olet jo ehtinyt kartuttaa itsellesi käytännön kokemusta maidontuotannosta, neuvontatyöstä ja lypsylehmien ruokinnasta. Olet myynti- ja markkinointihenkinen, englannin kielen taitoinen ja sinulla on vähintään B-ajokortti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

ARVOSTAMME järjestelmällistä, asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä tietotekniikkaosaamista. Mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, saatat olla etsimämme henkilö.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle näköalapaikan innostuneessa asiantuntijatiimissämme sekä haastavan, mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtävän. Mukava tiimimme perehdyttää sinut tehtäviisi ja robottilypsyn maailmaan.

Haku päättyy 30.11.2017. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla Anne Pyhälammille anne.pyhalammi(at)nhk.fi

Lisätietoja antaa Anne Pyhälammi tiistaina 21.11. kello 14.30–15.15, puh. 020 740 1510 tai sähköpostitse anne.pyhalammi(at)nhk.fi

rahoitusta

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›