Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna allat olevat tehtävät. Mikäli etsit jotain muuta työtä, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Lypsyrobottimyyjät, Hämeenlinna ja Ylivieska

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja robottilypsyn parissa? Etsitkö paikkaa, jossa pääset toimimaan ihmisläheisessä työympäristössä asiakastilojen maidontuotantoa kehittäen?

HAEMME osaksi myyntitiimiämme, Lely-tuotteiden myyntiin kahta myyjää, joista toista Etelä-Suomeen, Hämeenlinnaan ja toista Keski-Pohjanmaalle, Ylivieskaan. Etelä-Suomen myyntialue käsittää Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen. Ylivieskan toimialue käsittää Keski-Pohjanmaan alueen. Keski-Pohjanmaalle valittavan henkilön toimipaikka voi olla myös Kokkolassa.

EDELLYTÄMME sinulta kykyä itsenäiseen toimintaan ja kokemusta myyntityöstä. Lisäksi edellytämme sinulta englannin kielen taitoa.

ARVOSTAMME maatalouden tuntemusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä ATK-osaamista.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

TARJOAMME sinulle itsenäisen ja joustavan työn mukavien asiakkaiden ja työkavereiden parissa.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen oikean henkilön löytyessä työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Haku päättyy 24.10.2018. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla eva-maija.ahokas(at)performia.fi. Ilmoitathan, kumpaa aluetta hakemuksesi koskee.

Lisätietoja antaa Eva-Maija Ahokas 040 844 0591


 HuoltoasentajaT lypsyrobottihuoltoon Mikkeli, Jyväskylä ja Kokkola


OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja robottilypsyn parissa? Haluaisitko kouluttautua työsi kautta lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi?

HAEMME huoltoasentajaa lypsyrobottihuoltoon Mikkeliin, huoltoalueena Juvan/Savonlinnan ympäristö sekä Jyväskylään ja Kokkolaan. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottijärjestelmien sekä oheislaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät, myös säännöllinen päivystys.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Menestymisessä sinua auttavat myös maatalouden tuntemus ja hyvä asenne työhösi ja asiakkaan auttamiseen.

Asentajan työ on hyvin itsenäistä, joten se vaatii sinulta kykyä organisoida ja toimia järjestelmällisesti. Koska työskentelet pääosin asiakkaiden tiloilla ja liikut paljon, tarvitset vähintään B-luokan ajokortin. Edellytämme sinulta suomen kielen osaamista. Kokkolassa lisäksi myös ruotsin kielen taitoa.

Toivomme, että sinulla on hyvät tekniset taidot automaatiolaitteiden parissa työskentelyyn sekä perustaidot tietotekniikassa.

TARJOAMME sinulle vaihtelevan työympäristön, mielenkiintoisia töitä ja mahdollisuuden edetä ja kehittyä. Koulutamme sinut lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi.

Mikkelin tehtävä

Lähetä hakemuksesi Mikkelin tehtävään sähköpostilla keijo.maaranen(at)nhk.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin 31.10. mennessä. Lisätietoja Mikkelin tehtävästä antaa aluepäällikkö Keijo Maaranen 046 878 3386, sähköpostitse: keijo.maaranen(at)nhk.fi

Jyväskylän ja Kokkolan tehtävät

Lähetä hakemuksesi Jyväskylän ja Kokkolan tehtäviin ville.latva(at)nhk.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin 31.10. mennessä. Mainitsethan, kumpaa toimipaikkaa hakemuksesi koskee. Lisätietoja Jyväskylän ja Kokkolan tehtävistä antaa Ville Latva 043 211 3919, keskiviikkona 10.10. kello 13–14 ja sähköpostitse: ville.latva(at)nhk.fi.

Täytämme tehtävät heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.


Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›