Tilaa uutiskirje

Hae meille töihin

 tyopaikat  

Tarjoamme jatkuvasti työtehtäviä ja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille ja opiskelijoille ja työllistämmekin jo yli 100 henkeä. 
Juuri nyt meillä on avoinna allat olevat tehtävät. Mikäli etsit jotain muuta työtä, voit myös jättää meille viestin ja kertoa, kuka olet ja miksi juuri sinä haluaisit NHK:lle töihin. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopivia tehtäviä aukeaa.


Huoltoasentaja lypsyrobottihuoltoon, Kouvolan alue

OLETKO kiinnostunut työstä maatalouskoneiden ja automaattilypsyn parissa? Haluaisitko kouluttautua työsi kautta lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi?

HAEMME huoltoasentajaa lypsyrobottihuoltoon Kouvolan alueelle. Tehtäviisi kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottijärjestelmien sekä oheislaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät, myös säännöllinen päivystys.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Menestymisessä sinua auttavat myös maatalouden tuntemus ja hyvä asenne työhösi ja asiakkaan auttamiseen.

Asentajan työ on hyvin itsenäistä, joten se vaatii sinulta kykyä organisoida ja toimia järjestelmällisesti. Koska työskentelet pääosin asiakkaiden tiloilla ja liikut paljon, tarvitset vähintään B-luokan ajokortin. Edellytämme sinulta suomen kielen osaamista.

Toivomme, että sinulla on hyvät tekniset taidot automaatiolaitteiden parissa työskentelyyn sekä perustaidot tietotekniikassa.

TARJOAMME sinulle vaihtelevan työympäristön, mielenkiintoisia töitä ja mahdollisuuden edetä ja kehittyä. Koulutamme sinut lypsyautomaatiolaitteiden ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla ville.latva(at)nhk.fi mahdollisimman pian, kuitenkin 11.4. mennessä. Täytämme tehtävän heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja antaa huoltoliiketoiminnan johtaja Ville Latva puhelimitse keskiviikkoina 28.3. ja 4.4. klo 14-16 tai sähköpostitse, ville.latva(at)nhk.fi


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

HAEMME myyntipäällikköä NHK Keskus Oy:n Robora-tiimiin vakituiseen työtehtävään.

VASTAAT osastomme rakennus- ja laitemyynnistä sekä markkinointimateriaalien ja tarjousasiakirjojen kehityksestä ja ylläpidosta.

OLET jo valmis myynnin ammattilainen. Sinulta löytyy näytöt huippumyynneistä rakennus- tai muulta tekniseltä alalta. Sinulla on kokemusta leveärunkoisten hallirakennusten tarjouslaskennasta. Hallitset suunnitteluohjelman (AutoCAD tai vast.) peruskäytön. Olet organisointikykyinen tiimipelaaja. Uskallat tarttua haasteisiin, mutta et tarvittaessa pelkää pyytää apua.

EDUKSESI luetaan teknisen tai kaupallisen alan koulutus sekä ruotsin kielen taito.

TARJOAMME paikan kehittyvässä, kasvavassa sekä tulosta tekevässä osastossamme, nuorekkaassa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä saat vastuuta, ja tulosta tehdessäsi myös vapauden suunnitella omat työsi.

OSASTOMME koostuu seitsemästä ammattilaisesta. Vastaamme yrityksen maatalousrakennusten ja biolämpökattiloiden myynneistä. Olemme asiakkaiden kokonaisvaltainen kumppani ja otamme vastuun suunnittelusta aina käyttöönoton jälkeiseen neuvontaan asti. Rakennuskokonaisuuksien lisäksi toimitamme laadukkaita laitteita ja järjestelmiä mm. lietteidenkäsittelyyn, eläinten ruokintaan sekä rakennusten ilmanvaihtoon.

Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta työsi edellyttää paljon matkustamista, joten asuinpaikkasi voi olla myös lähellä Oulun, Seinäjoen tai Kuopion toimipaikkaamme.

Lisätietoja antaa Robora-myyntijohtaja Pekka Kerkola, 040 7420 596, pekka.kerkola(at)nhk.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti palkkatoiveineen sähköpostilla pekka.kerkola(at)nhk.fi, kuitenkin viimeistään 15.4.2018. Työ alkavaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tarvike- ja varaosamyyjä, Jyväskylä

ETSIMME tiimiimme palveluhenkistä tekijää NHK-Keskus Jyväskylän toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen mahdollisimman pian. Aloitusaika on sovittavissa.

TEHTÄVÄNÄSI on toimia varaosa- ja tarvikemyyntitiimissämme. Samalla vastaat myös toimipisteesi varaosamyynnistä sekä myymälänhoidosta. Alkujakson ajan tutustut järjestelmiimme ja toimintaamme. Tämän jälkeen vastaat itsenäisesti toimipisteesi varaosa- ja tarvikekaupasta. Olet tiiviissä yhteistyössä varaosatiimimme kanssa ja vastaat osaltasi myös koko Suomen alueelta tulevista varaosatilauksista. Työtehtäviin kuuluu tarvikkeiden puhelinmyyntiä.

TARJOAMME sinulle haastavan ja kehittävän työmahdollisuuden jatkuvasti kasvavassa yrityksessämme. Saat koulutuksen tuotteisiimme, järjestelmiin ja toimintaamme. Arvostamme maatalousalan ja -koneiden teknistä tuntemusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä markkinointihenkisyyttä.

TOIVOMME sinulta myös perustason ATK-osaamista ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä englannin kielen taitoa.

OLEMME jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas suomalainen perheyritys, alamme edelläkävijä. Palvelemme asiakkaitamme intohimoisesti ja välittäen läpi koko heidän tuotantoketjunsa, aina nurmesta maitolasiin.

Lisätietoja ja hakemukset 29.3.2018 mennessä: Susanna Vuotikka, varaosa- ja tarvikemyyntipäällikkö, susanna.vuotikka(at)nhk.fi tai puhelimitse 046 920 3820.

Huom! Saatamme täyttää paikan ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva henkilö löytyy.

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›