Tilaa uutiskirje

Bioenergia


GILLES -hake- ja pellettilämmitysjärjestelmät sekä eka edelstahlkaminen -valmissavupiiput

Bioenergiatuotteiden valikoimaamme kuuluvat tehokkuudestaan, luotettavuudestaan ja järeästä rakenteestaan tunnetut GILLESin biolämpölaitteet sekä keveät ja kestävät eka edelstahlkaminen -valmissavupiiput.

GILLESin laajaan valikoimaan kuuluvat uusiutuvaa energiaa hyödyntävät biolämpölaitteet. Valikoimissa on hake- ja pellettikattiloita siirtojärjestelmineen niin kotitalous- kuin suurempaankin käyttöön kokoluokissa 12.5 - 1 400 kW. GILLES on kehittänyt biomassasta lämpöä tuottavaa tekniikkaa jo vuosia.  Tuotteissa kiinnitetään erittäin paljon huomiota myös tuotteiden käyttöturvallisuuteen. Kaikki GILLESin hake- ja pellettikattilat on varustettu sataprosenttisesti takatulen estävällä lokerosyöttimellä, joka on GILLESin biolämpölaitteiden tunnusmerkki.

Saksalaiset eka edelstahlkaminen -valmissavupiiput on valmistettu tiukimpien turvallisuusnormien mukaisesti jaloteräksestä. Ne soveltuvat keveytensä ja helpon asennettavuutensa ansioista erinomaisesti niin uudis- kuin saneerausrakennuskohteisiin.

kattila lampokeskus purkain

tilaneuvonta
Kysy tarjous

 rahoitusta
Katso
rahoitusvaihtoehdot
 
 
 

Robora_logo

 

 

ROBOTTI-PIHATOIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

 

puhelin

Ota yhteyttä


Katso yhteystiedot ›