Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

13.01.2016
GILLES-biolämpölaitteiden edustus NHK-Keskukselle

 

NHK-­Keskus Oy aloittaa itävaltalaisen GILLES Energie-­ und Umwelttechnik GmbH & Co:n biolämpötuotteiden maahantuonnin. GILLES-­edustus siirtyy NHK-­Keskukselle aikaisemmalta maahantuojalta SGN Tekniikka Oy:ltä. Sopimus astuu voimaan vaiheittain joulu-­ ja tammikuun aikana, jolloin biolämpölaitteiden maahantuonti sekä myynti-­, varaosa-­ ja huoltotoiminnot siirtyvät NHK-­Keskuksen vastuulle.

Edistykselliset GILLES-­biolämpölaitteet laajentavat NHK-­Keskuksen tarjontaa uusiutuvan energian laitteissa, joihin ovat jo aikaisemmin kuuluneet muun muassa Robogas-­biokaasulaitokset. ”GILLES-­biolämpölaitteiden laaja valikoima tuo merkittävän lisän yrityksemme tarjontaan ja mahdollistaa panostukset menestyksekkääseen liiketoimintaan uusiutuvan energian laitteiden kaupassa”, toimitusjohtaja Oskari Korhonen NHK-­Keskus Oy:stä toteaa.

   pelletskessel_500px

GILLES on yksi uusiutuvan energiankäytön edelläkävijöistä, joka on yli 20 vuoden ajan kehittänyt täysin automaattisten hake-­ ja pellettilämmitysjärjestelmien teknologiaa. GILLES-­biolämpölaitteita on tuotu Suomeen vuodesta 2011. Laitteet ovat tunnettuja kestävyydestään, ja ne ovat kuluneiden viiden vuoden aikana saavuttaneet suomalaisten asiakkaiden arvostuksen helppokäyttöisyydellään ja luotettavuudellaan.

NHK-­Keskus Oy on maatalousalan vahva ja asiantunteva toimija, joka tunnetaan korkealaatuisista tuotemerkeistä ja alan kehittyneimmistä menetelmistä. Loppuasiakkaan käytössä on myös NHK:n maanlaajuinen varaosa-­ ja huoltoverkosto. ”Uskomme NHK:n jatkavan GILLESin voittokulkua ja nostavan sen laatukattiloiden markkinajohtajaksi myös Suomessa”, johtaja Helmut Höllhuber GILLESiltä toteaa.

Tutustu GILLES -hake- ja pellettilämmitysjärjestelmiin kotisivuillamme.

Lisätietoja:

Pekka Kerkola, NHK-­Keskus Oy, pekka.kerkola(at)nhk.fi
Paavo Pyhälammi, NHK-­Keskus Oy, paavo.pyhalammi(at)nhk.fi


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›