Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

19.01.2016
Testaa uutta sorkkahoitoainettamme ilmaiseksi

Tarjoamme jälleen mahdollisuutta testata uutta sorkkahoitoainettamme ilmaiseksi. Hollantilainen Synvital B.V. on kehittänyt sorkkienhoitokonseptin, johon kuuluvat luonnollisista raaka-aineista on valmistetut tehokkaat, mutta eläinten ihon ja sorkkien luonnollista tasapainoa tukevat, sorkkaterveyttä edistävät ja ylläpitävät hoitoaineet.

Muurahais- ja propionihappopohjainen ProClaw Clean syväpuhdistaa sorkat samalla madaltaen sorkkien pH:ta niin, että haitallisten bakteerien lisääntyminen vaikeutuu. Luonnollisten tehoaineiden ansiosta sorkkien iho saa tarvitsemaansa suojaa, ja sen uudistuminen nopeutuu. Luonnollisten happojen lisäksi tuote sisältää yrttiuutteita ja eteerisiä öljyjä.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaista testijaksoa uudella ProClaw Cleanilla, mikäli nämä eivät ole vielä ainetta testanneet. Ilmainen testijakso sisältää yhden 10 litran kanisterin ProClaw Clean -sorkkahoitoainetta sekä käsikäyttöisen ruiskun. Vastikkeeksi pyydämme täyttämään käyttöön ja tuloksiin liittyvän raportointikaavakkeen, joka palautetaan meille ennen ja jälkeen testijakson.
Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä esitietolomake. Mukaan otetaan 20 ensiksi ilmoittautunutta.


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›