Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

29.04.2019
Uutuudet esillä Pöttingerin peltopäivillä

Huhtikuun ensimmäisellä viikolla järjestettiin Pöttingerin maanmuokkauskonetehtaalla Tšekin Vodňanyssa peltopäivä, jossa esiteltiin uutuuskoneita.

Pöttingerin uusien TERRADISC 8001 T- ja 10001 T -lautasmuokkainten työleveydet ovat kahdeksan ja 10 metriä. Muokkaimet sekoittavat kasvinjätteet maahan tukkeutumatta ja toimivat luotettavasti kaikissa olosuhteissa, jopa silloin, kun pellolla on paljon olkea tai katteiden jäämiä. Tämän luotettavuuden ja jopa 18 km/h -ajonopeuden ansiosta päivän työsaavutukset nousevat TERRADISCillä aivan uudelle tasolle. Tasainen, matala työsyvyys ja juuri sopiva maan tiivistyminen saavat aikaan täydellisen kylvöalustan.

Koneen kompakti muotoilu, aggressiiviset lautaskulmat ja lisälaitteiden juuri sopiva välistys takaavat varman maahantunkeutumisen sekä kasvillisuuden ja maan sekoittumisen myös kuivissa olosuhteissa. Koneen pieni kokonaispituus on Pöttinger-lautasmuokkainten avainominaisuus. TERRADISC-malleissa voit säätää muokkaussyvyyden välillä 5–15 senttimetrin välillä aina sen mukaan, mitä maalajia muokataan ja millainen lopputulos halutaan.

terradisc_peltopaivat

SERVO 45 M – käyttäjäystävälliset nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat

Kyntöaurat ovat edelleen tärkeä osa nykyaikaista maanviljelystä. Millekään yksittäiselle maatalouskoneelle ei aseteta, esimerkiksi maailmanlaajuisesti erittäin laajan maalajivaihtelun takia, niin paljon yksityiskohtaisia vaatimuksia kuin auroille. Lisäksi vaatimukset ovat muuttuneet paljon traktorien ja kytkentätapojen uudistuessa sekä traktorien teho-paino-suhteen lisääntymisen takia. Pöttinger on ottanut tämän kehityskulun huomioon uuden SERVO 45 M -kääntöaurasarjan suunnittelussa.

Nämä uudet, käyttäjäystävälliset nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat korvaavat aiemmat SERVO 45 -mallit ja ne on suunniteltu erityisesti traktoreille teholuokassa 140–240 hv. Auroista voidaan rakentaa kymmeniä erilaisia variaatioita, juuri niin kuin asiakas itse haluaa.

servo_peltopaivat

TERRASEM C6 -kylvölannoitin soveltuu kaikkiin olosuhteisiin

TERRASEM-kylvökoneet ovat täynnä harkittuja yksityiskohtia. Erittäin tehokas lautasmuokkain, oikean kylvöpohjan tiiviyden tuottava pakkeri ja erittäin tarkat kylvövantaat tuottavat erinomaisen kylvötuloksen koko 3–9 metrin työleveydelle. TERRASEM soveltuu kaikkiin olosuhteisiin, olipa kyse minimimuokkauksesta tai kynnöksestä. Siemenen sijoitus on erittäin tarkka maanpintaa tarkasti seuraavan DUAL DISC -kaksoiskiekkovantaan ja sitä seuraavan jyräpyörän ansiosta. Siemen menee juuri haluttuun paikkaan. Vannaspainetta voidaan säätää 40–120 kilogramman välillä.

Suurikokoinen siemensäiliö ja koneen vaivaton hallinta varmistavat suuren työsaavutuksen. TERRASEM FERTILIZER -mallissa on erityisesti pohjolan olosuhteisiin kehitetty lannoitesäiliö sijoituslannoitusta varten.

terrasem_peltopaivat

Tutustu lisää Pöttinger-koneisiin ja kysy tarjous!


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›