Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

08.04.2019
NHK aloittaa Silotite-käärintäkalvojen ja Baletite-sidontakalvojen maahantuonnin

NHK-Keskus ja englantilainen RPC bpi ovat sopineet yhteistyöstä Silotite-käärintäkalvojen ja Baletite-sidontakalvojen maahantuonnissa ja myynnissä. Yritykset odottavat innolla alkavaa yhteistyötä.

”Silotite-brändin tulo valikoimiimme on meille todella iso juttu. Olemme rakentaneet tarvikevalikoimaamme aina laadun ehdoilla ja nyt saimme parasta”, jälkimarkkinointijohtaja Susanna Vuotikka NHK:lta sanoo ja jatkaa: ”Silotite on ehdottomasti yksi parhaista käärintäkalvoista markkinoilla, ja sillä on Suomessa 30 vuoden historia ja erinomainen maine. Lähdemme innolla tähän yhteistyöhön, jossa pääsemme yhdistämään voimamme tarjoamalla asiakkaille laadukkaat tuotteet pyöröpaalaukseen läpi koko ketjun – aina nurmesta maitolasiin.” Susanna sanoo.

Kysy tarjous Silotite-tuotteista!

Tilaa tuotteet verkkokaupastamme!


Palvelua ympäri vuorokauden

Silotiten käyttäjät saavat tarvitsemansa tuotteet jatkossa vaivattomasti NHK:lta. ”Vaikka myymäläverkkomme on verrattain pieni, meillä on erinomainen palvelu: valtakunnallinen varaosa- ja tarvikemyyntimme palvelee kesällä 24/7. Lisäksi tuotteita voi ostaa verkkokaupastamme”, Susanna kertoo.

NHK:lla on kesäkuun alusta elokuun loppuun ympäri vuorokauden palveleva varaosapäivystys, ja osia saa noudettua Hämeenlinnan päävaraston lisäksi usealta toimipisteeltä. ”Kyllä päivystyksen kautta saa ostettua käärintäkalvoakin, jos sen loppuminen pääsee yllättämään”, Susanna toteaa.

Pyöröpaalaus toiminnan sydämessä

NHK on kasvanut vuosien saatossa ja työllistää tällä hetkellä 158 henkeä ympäri Suomen. Yrityksen toiminta on perustunut innovatiivisuudelle aina siitä saakka, kun sen perustaja Onni Korhonen kehitti paalinkäärimiä. Lähes kolmekymmentä vuotta sitten aloitettu yritystoiminta on muuttunut ajan kuluessa, mutta pyöröpaalaus on kuitenkin ollut toiminnan sydämessä myös sen jälkeen, kun omasta valmistuksesta siirryttiin maahantuontiin ja myyntiin. ”Hienoa on myös se, että kotimainen maatalouskauppa vahvistaa taas jalansijaansa Suomessa. Olemme selvinneet maatalouskaupan murroksessa kotimaisena perheyrityksenä, kun monet kilpailijamme ovat siirtyneet ulkomaiseen omistukseen”, Susanna miettii.

Maailman suurimpia pakkausmuovin valmistajia

RPC bpi on maailman suurimpia erilaisia muovipakkaustuotteita valmistava yhtiö. Yrityksen tuotannossa valmistuu pakkaustuotteita aina rasioista aumakalvoihin. Euroopassa yrityksellä on iso markkinaosuus myös puutarhakalvojen myynnissä. RPC bpi on tunnettu korkealaatuisesta kehitystyöstään ja ylivertaisista tuotteistaan. Yksi viime vuosien kehityssuunta on ollut kierrätysmuovin hyödyntäminen muun muassa puutarhakalusteiden valmistuksessa. Maatalousmuoveja valmistetaan Euroopassa Englannin ja Belgian tehtailla.


silotite_vihrea


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›