Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

08.04.2019
NHK Silotiten uudeksi jälleenmyyjäksi Suomessa

RPC bpi agriculture, pitkään markkinoilla olleiden Silotite-käärintäkalvojen valmistaja, on tänään julkistanut, että sen tuotteiden uusi yksinmyyjä Suomessa on NHK. Silotite-käärintäkalvojen ja sidontakalvojen täysi valikoima on välittömästi saatavilla NHK:n myymälöistä ja verkkokaupasta.

NHK:n kattavaan verkostoon kuuluvat myymälät ja verkkokauppa sekä maidontuotannon ja karjankasvatuksen tunteva kokenut myyntitiimi. Maatalousalan osaamisestaan tunnettu NHK keskittyy jatkuvasti ymmärtämään asiakkaidensa tarpeita paikallisissa tuotanto-olosuhteissa.

Yli 30 vuoden ajan viljelijöiden kestosuosikkina olleen Silotite-käärintäkalvon lisäksi NHK ottaa valikoimiinsa sekä innovatiivisen, uuden sukupolven SilotitePro-käärintäkalvon että uraauurtavan Baletite-sidontakalvon. Yhteisesti Film&Film-käärintäjärjestelmänä tunnetut SilotitePro ja Baletite on kehitetty lisäämään urakoitsijoiden ja suurten käyttäjien tuottavuutta.

Kompaktien ja paremmin käsittelyä kestävien paalien muodostamisen lisäksi F&F-käärintäjärjestelmä auttaa vähentämään rehuhävikkiä (parannetun happisulun ansiosta) ja hoitamaan ruokintaprosessin nopeammin ja helpommin.

Mikael Abrahamsson, RPC bpi:n maatalousliiketoiminnan Pohjoismaiden myyntijohtaja toteaa: ”Odotamme innolla yhteistyötä NHK:n kanssa. Yrityksellä on erinomainen kattavuus ympäri Suomen, ja se on tunnettu maatalousalan tietämyksestä ja asiantuntemuksesta erityisesti maidontuotannossa. NHK saa täyden teknisen tuen Suomen myyntipäälliköltämme, Marko Suuroselta, jolla on pitkä kokemus säilörehun tuotannon tekniikoista ja käärintäkalvojen käytöstä.”

Susanna Vuotikka, jälkimarkkinointijohtaja NHK:lta toteaa: ”Odotamme innolla yhteistyötä RPC bpi agriculturen kanssa Suomessa, jossa Silotite-tuotemerkki on luonut maineen korkealla suorituskyvyllään. Tästä syystä se myös täydentää NHK:n tuotevalikoimaa, joka tunnetaan luotettavuudestaan.”

Lisätiedot, Susanna Vuotikka 046 920 3820, susanna.vuotikka(at)nhk.fi

Silotite_500px


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›