Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

05.03.2019
Areva Solarin aurinkosähköjärjestelmien edustus NHK:lle

NHK laajentaa aurinkoenergialaitteiden valikoimaansa. Yrityksen kautta saataville tulevat kotimaisen Areva Solar Oy:n korkealaatuiset aurinkosähköjärjestelmät. Edullista ja ekologista sähköenergiaa tuottavilla järjestelmillä maatilat voivat kasvattaa energiaomavaraisuuttaan.

Aurinkosähkö on erinomainen lisä maatilan kokonaisenergiantuotantoon muun muassa toimintavarmuutensa vuoksi. ”Nykyaikaiset piistä valmistetut aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja tehokkaita. Suunnittelutyön ja tekniikan kehittymisen ansiosta myös niiden hintataso on tullut alaspäin kuluneina vuosina”, toimitusjohtaja Anu Areva Areva Solarilta kertoo.

Entistä kattavampi tuotekokonaisuus

”Aurinkosähköjärjestelmät sopivat hyvin valikoimaamme, ja pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavamman tuotekokonaisuuden. Valikoimassamme ovat jo ennestään niin ikään kotimaisen Sundialin aurinkolämpöratkaisut ja itävaltalaisen GILLESIN hake- ja pellettilämpöä tuottavat bioenergialaitteet”, bioenergiatuotteiden tuotepäällikkö Jarno Riuttala NHK:lta sanoo.

Aurinkosähkön asiantuntija

Areva Solar on kotimainen aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut yritys, jolla on jo pitkä 40 vuoden kokemus alalta. Yrityksen rinnakkaisyhtiö on SaloSolar Oy -aurinkopaneelitehdas, jonka Suomessa valmistamia, avainlippumerkittyjä SALO-paneeleja toimitettavissa järjestelmissä käytetään. ”NHK:n kautta pääsemme tarjoamaan tuotteitamme luotettavan kumppanin kautta myös maataloustoimialalle. Asiakkaat saavat aurinkosähkötuotteet heille tutun toimijan kautta ympäri Suomen”, Areva toteaa.

Lisätiedot: Jarno Riuttala, tuotepäällikkö, bioenergia, NHK-Keskus Oy, 03 628 6688, jarno.riuttala@nhk.fi

salokentta_500px 


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›