Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

23.10.2018
Pöttinger Alku uudelle yhteistyölle

myyjat_pottingerilla_itavallassa1018

Aloitamme marraskuun alussa yhteistyön itävaltalaisen Pöttingerin kanssa. "Pöttinger-työkoneet ovat loistava esimerkki innovatiivisista tuotteista, joiden suunnittelussa otetaan huomioon asiakaspalaute sekä erilaiset työolosuhteet, joissa koneita käytetään. Nämä laatukoneet täydentävät erinomaisesti nykyistä tuotevalikoimaamme", NHK:n toimitusjohtaja Oskari Korhonen kertoo.

"Pöttingeristä olemme löytäneet oikean yhteistyökumppanin, jonka kanssa voimme varmistaa asiakkaillamme parhaat välineet kustannustehokkaan ja taloudellisen tuotannon aikaansaamiseksi seuraavaksi 25 vuodeksi. Yhteistyön aloitus on käynyt helposti ja luonnollisesti, sillä perheyhtiöinä sekä NHK:n että Pöttingerin arvomaailmat ovat samankaltaiset. Tämä on tehnyt kommunikoinnista vaivatonta alusta saakka."

Esittelemme Pöttinger-tuotteet ensimmäistä kertaa yleisölle MaatalousKonemessuilla 15.–17. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa, katso konelistat kotisivuiltamme.

Pöttingerin tuotevalikoimaan pääset tutustumaan tarkemmin Pöttingerin suomenkielisillä kotisivuilla.

Huolto- ja varaosapalvelumme palvelevat jokaisessa ilmansuunnassa. Etelä-Suomen huolto toimii Hämeenlinnasta, Itä-Suomen Kuopiosta, Pohjois-Suomen Oulusta ja Länsi-Suomen huolto Seinäjoelta käsin. Omat huoltomiehemme tekevät määräaikaishuoltoja sekä isompiakin korjauksia niin toimipaikoillamme kuin asiakkaidemme tiloilla. Työkonehuoltoamme täydentää laaja huoltoyrittäjäverkosto ympäri Suomen. Kiinnostuitko huoltopalveluista? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!

Mielessä konehankinta? Ota yhteyttä työkonemyyjiimme ja kysy lisää!


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›