Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

23.10.2018
Pöttingerin maatalouskoneiden maahantuonti NHK-Keskus Oy:lle

NHK-Keskus Oy aloittaa 1.11.2018 Pöttinger Landtechnik GmbH:n maataloustyökoneiden edustajana Suomessa. Yhteistyö sisältää maahantuonnin, myynnin sekä varaosa- ja huoltotoiminnot.

Vuonna 1871 perustetusta Pöttingeristä on kehittynyt yksi merkittävimmistä maatalouskoneiden valmistajista maailmassa. Pöttingerin laaja tuotevalikoima kattaa heinäkoneet, kuten niittokoneet, pöyhimet, ja karhottimet. Valikoimaan kuuluvat myös pyöröpaalaimet, noukinvaunut sekä maanmuokkauskoneet, kuten kyntöaurat, jyrsimet, kultivaattorit, lautasmuokkaimet ja kylvökoneet.

Nämä premium-luokan työkoneet soveltuvat loistavasti NHK:n laatuvaatimukseen ja täydentävät erinomaisesti yrityksen nykyistä tuotevalikoimaa. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja maatalouden kehittämiseksi. Yhdessä Pöttingerin kanssa voimme varmistaa, että asiakkaillamme on parhaat välineet kustannustehokkaan ja taloudellisen tuotannon aikaansaamiseksi”, työkoneiden myyntijohtaja Paavo Pyhälammi NHK:lta toteaa.

Vahvaa yhteistyötä

Pöttingerin päätökseen valita NHK-Keskus yhteistyökumppanikseen Suomessa vaikutti NHK:n viime vuosien positiivinen kehitys. ”Suomessa Pöttinger tarvitsee vahvan partnerin, ja olen iloinen voidessamme aloittaa yhteistyön NHK-Keskuksen kanssa. Yritys on minulle entuudestaan tuttu, ja olen ilolla seurannut sen positiivista kehitystä vuosien varrella. Erityisesti NHK-Keskuksen vahva panostus jälkimarkkinointiin lämmittää mieltäni, sillä yhä kiristyvässä markkinatilanteessa voittaja on se, joka hoitaa jälkimarkkinoinnin sujuvasti”, aluepäällikkö Tomi Korpinen Pöttingeriltä toteaa. ”Myös yrityksen positiivinen nuorekas imago vaikutti päätökseemme.”

Pöttinger – kansainvälinen perheyhtiö

Pöttinger on perheyhtiö, jonka omistavat veljekset Klaus ja Heinz Pöttinger. Pöttingerillä on kolme omaa tehdasta, jotka sijaitsevat Itävallan Grieskirchenissä, jossa valmistetaan nurmirehukoneet, Saksan Bernburgissa, jossa vastaavasti tehdään kylvökoneet ja Tšekin Vodňanyssä, jossa on erityisosaamista erilaisten kulutusosien lämpökäsittelyssä. Päättyneellä tilikaudella Pöttingerin liikevaihto oli noin 350 miljoonaa euroa. Jatkuva kansainvälistyminen on Pöttingerin yksi peruspilareista, ja viennin osuus yrityksen liikevaihdosta on peräti 90 prosenttia. ”Perheyhtiöinä sekä NHK:n että Pöttingerin arvomaailmat ovat samankaltaiset, mikä tekee yhteistyöstä luonnollisen helppoa”, Pyhälammi sanoo.

NHK esittelee Pöttinger-tuotteet ensimmäistä kertaa yleisölle MaatalousKonemessuilla 15.–17. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätiedot: Paavo Pyhälammi, NHK-Keskus Oy, 043 211 1164, paavo.pyhalammi(at)nhk.fi
Tomi Korpinen, Pöttinger Maataloustekniikka Suomi, 040 565 6266, tomi.korpinen(at)poettinger.at


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›