Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

10.09.2018
Uusi, kehittyneempi Lely Vector

Lely on lanseerannut torstaina 6.9. Lely Vector -ruokintajärjestelmänsä uudistetun sekoitus- ja ruokintarobotin (MFR – Mixing and Feeding Robot). Järjestelmä keskittyy nyt entistä enemmän eläinten terveyden parantamiseen. Lisäksi järjestelmän luotettavuutta ja käyttöikää on lisätty päivittämällä komponentteja aiempaa kestävämpiin. Uuden sekoitus- ja ruokintarobotin ruuvi ja sekoitusastia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Parannukset ovat seuraava askel automaattisen ruokinnan kehittämisessä, ja näiden ansiosta Lely tuo nyt markkinoille täysin uudistetun ja toimivaksi todistetun sekoitus- ja ruokintarobotin. Tämä luo osaltaan kestävää tulevaisuutta karjatiloille ympäri maailman.

Luotettava ja kestävä

Uusi Lely Vector on aiempaa kestävämpi, koska osa tärkeimmissä osissa käytettävistä materiaaleista on korvattu uusilla. Esimerkiksi sekoitusastia ja ruuvi on nyt valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Turvakaari on galvanoitu ja suunniteltu täysin uudelleen lisäämään turvallisuutta ja vähentämään vahinkojen riskiä. Nämä muutokset parantavat Lely Vectorin suojaa rehun ja sään aiheuttamilta vaurioilta.

Helppo huollettavuus

Lely on suunnitellut laitteesta helpommin ja nopeammin huollettavan, kun käyttö- ja sähkökomponentit ovat nyt aiempaa helpommin saatavilla. Lisäksi viljelijän on myös helpompi tehdä järjestelmän ylläpitotöitä.

Parempaa terveyttä eläimille

Terien parempi sijoittelu ja ruuvin tasainen pyörimisnopeus tarkoittaa, että rehu sekoittuu perusteellisesti kauttaaltaan. Tämä lisää rehunsaantia ja vähentää karjan kykyä erotella ja valita syömäänsä rehua. Järjestelmään on myös lisätty magneetti poistamaan rehuun mahdollisesti päätyneet metallikappaleet.

Automaattista ruokintaa

Automaattinen ruokintajärjestelmä Lely Vector on käytössä yli 500 maito- tai lihakarjatilalla ympäri maailman. Se paitsi säästää tilojen aikaa, tarkoittaa myös terveempiä lehmiä sekä parempaa rehunkulutuksen, kustannusten ja maidontuotannon hallinnointia.

Saatavuus

Uusi Lely Vector on tilattavissa.

Lisätiedot: Jussi Savander, NHKdairy Oy, 045 124 9002, jussi.savander(at)nhk.fi


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›