Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

03.09.2018
Helsingin MaatalousKonemessuille on helppo tulla

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 kello 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuille on helppo tulla junalla, henkilöautolla, linja-autolla tai lentokoneella kaikista ilmansuunnista.

MaatalousKonemessut on suurin Suomessa järjestetty alan sisänäyttely. Se täyttää Messukeskuksen kaksi suurinta hallia ja levittäytyy myös laajalle ulkoalueelle. MaatalousKonemessuille osallistuu yli 200 yritystä ja mukana ovat muun muassa kaikki tärkeimmät maatalouskoneyritykset. Tarjolla on myös ammatillista huippuohjelmaa. Tapahtuman järjestää Messukeskus. NHK on yksi MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneista.

Ryhmämatkalle: 200 linja-autoa kuljettaa edullisesti Helsinkiin

MaatalousKonemessut paketoi ryhmille kätevän tavan saapua messuille ja varasi 200 linja-autoa. Linja-auto hakee ryhmän kotiseudulta, tuo messuille ja vie kotiin. Ryhmät voivat varata ryhmämatkan linja-autolla Helsinkiin MaatalousKonemessujen verkkosivujen kautta. Ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa ja varata linja-auto nopeasti, sillä linja-autoja on rajattu määrä ja ne pitää varata viimeistään 14.10. Tarkempia tietoja messujen sivuilta.

Ryhmät, jotka tulevat MaatalousKonemessuille omalla kyydillä voivat ostaa lippuja ryhmälippuhintaan 10 euroa/henkilö, silloin kun ryhmässä on vähintään 30 henkilöä. Liput voi ostaa tapahtuman verkkosivulta.

Liput ennakkoon edullisemmin, julkiset kulkuvälineet ja auto tuovat messuille

Omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä saapuvat voivat ostaa liput MaatalousKonemessuille kätevästi ennakkoon edullisemmin tapahtuman verkkosivuilta. Aikuisten lippu maksaa ovelta 20 euroa ja ennakkoon ostettuna tapahtuman verkkosivulta hinta on 18 euroa. Autoilla tulijoille on tarjolla 4500 autopaikkaa. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueella maksaa 12 e/24 h kertakäynti. Lähes kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 200 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla lähelle Messukeskusta, ajoaika on noin 20 minuuttia. Helsingin keskustasta pääsee kätevästi Messukeskukseen raitiovaunulla tai junalla.

Helsingissä tapahtuu aina, perheet messuille lauantaina

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka. Messujen jälkeen lauantai ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin Helsingissä.


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›