Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

06.06.2018
Uusi AGRI-INNO palkitsee maataloustoimialan innovaation

maatalouskonemessut

Maataloustoimiala on saanut uuden Suomen Messusäätiön rahoittaman AGRI-INNO-palkinnon, joka on suuruudeltaan 5000 euroa. Se jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa, ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto.

Lähetettyjen ehdotusten perusteella palkinnonsaajan valitsee raati, jossa on edustajat MTK:sta, Työtehoseurasta ja ProAgriasta. Raati ottaa arvioinnissa otetaan huomioon muun muassa seuraavia asioita: Palkinnon saaja on toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistänyt innovaation syntymistä tai kehittänyt innovaation, josta on mahdollista kehittää merkittävä tuote tai palvelu. Innovaatio on edistänyt toimialan tuottavuutta tai kestävää kehitystä. Palkinnon saaja on tehnyt innovaatiota tunnetuksi kotimaassa ja ulkomailla.

Palkinto jaetaan 15.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Lisätietoja palkinnosta sekä ohjeet palkinnonsaajaehdotuksen lähettämiseen ovat Maatalouskonemessujen verkkosivuilla.

MaatalousKonemessujen uutuudet

AGRI-INNO-palkinnon lisäksi MaatalousKonemessujen avajaispäivänä julkaistaan messujen uutuudet. MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15.–17.11.2018 kello 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtuman järjestää Messukeskus. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat NHK-Keskuksen lisäksi AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro ja Turun Konekeskus.


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›