Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

04.04.2017
Menesty Lely Astronaut A4 -Pohjola-mallilla

pohjola-malli

Vuoden 2017 uutuutena Lely on tuonut markkinoille Pohjola-mallin Astronaut A4 -robotistaan. Lelyn Pohjola-malli on tarkoitettu vastaamaan suomalaistilojen korkeisiin tuotto-odotuksiin. Malliin on koottu kattava varustetaso, jonka avulla varmistat menestyksekkään tuotannonhallinnan ja tuotoksen nousun. Tarjoamme Pohjola-malliin myös tuotoslupauksen.

Tuotoslupauksemme

Pohjola-malliin tarjoamme tuotoslupauksen, jolla varmistat kannattavan maidontuotannon. Tuotoslupauksen saamiseksi tilaneuvontamme tekee maidontuotannon kehittämissuunnitelman ja määrittelee realistiset tuotantotavoitteet yhdessä tilan kanssa.

Korkea tuotos

Vapaa lehmäliikenne tarjoaa lehmille vapaan kulun syömään, lepäämään ja lypsyllä käymiseen. Se mahdollistaa lehmien lajinmukaisen käyttäytymisen. Vapaan lehmäliikenteen myötä lehmäsi tuottavat enemmän maitoa ja ovat terveempiä. Vuonna 2016 Lely-tilojen keskimaito lehmää kohden oli 32,5 kilogrammaa vuorokaudessa. Keskilypsykerrat olivat 2,7 lehmää kohden vuorokaudessa. Parhaimmat tilat pääsevät yhä useammin karjan keskimaidossa jopa yli 40 kilogramman.

Edullisin ja toimintavarmin

Markkinoiden toimintavarmimmassa robotissa on alhaiset käyttökustannukset yhdistettynä korkeaan suorituskykyyn. Kun tarkastellaan robotin koko käyttöikää, Lely on markkinoiden edullisin robotti. Tämän varmistaa sen alhainen veden- ja sähkönkulutus sekä huoltosopimusjärjestelmämme, joka perustuu ennakoivaan huoltoon. Kaikkien Suomen Lely-robottien hälytystilasto osoittaa hälytyksiä tulleen vain 1,6 kappaletta robottia kohden vuodessa.

Ominaisuudet tilojen tarpeisiin

Pohjola-mallin ominaisuudet vastaavat suomalaistilojen koviin odotuksiin. Vakiovarusteiden lisäksi mallissa on eläinten hyvinvoinnin seurantaan vaakalattia sekä aktiivisuus- ja märehtimisseuranta. Maidon laadun hallintaan tarjoamme vedinkuppien höyrydesifioinnin, soluseurannan ja pitoisuuksien mittauksen. Pohjola-mallissa hyödynnetään myös automaattinen tiedonsiirto eläinrekisteriin. Lisäksi saat tuotannonhallintatiedot matkapuhelimeesi InHerd -sovelluksella.

Ainutlaatuinen I-flow

Lelyn kehittämä I-flow (läpikulku) -eläinliikenne on ainutlaatuinen ominaisuus, joka lisää robotin suorituskykyä tutkitusti. I-flow-mallin myötä lypsykäynnit lisääntyvät keskimäärin 12 prosenttia. Parhaimmillaan I-flow-mallin Lely A4 suorittaakin yli 200 lypsyä vuorokaudessa. Lelyn Pohjola-mallissa hyödynnät I-floweläinliikenteen vakiona ja saat enemmän lypsykäyntejä kuin muilla malleilla.

Ainutlaatuiset tukipalvelut

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme kokonaisvaltaiset huolto- ja neuvontapalvelut käyttöönotosta lähtien. Sertifioitu huoltoverkostomme palvelee 24/7 koko maassa 11 päivystysalueella. Ammattitaitoinen tilaneuvontamme tarjoaa sinulle laitekohtaisen tuen. Autamme sinua onnistumaan ja saavuttamaan erinomaisia tuloksia.

Ota yhteyttä meihin, teemme tilallesi kehityssuunnitelman veloituksetta!


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›