Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

13.05.2016
Nyt on magnesiumin aika!

lehman-pastat_magnesium   Lehmien laidunhalvaus on juuri nyt ajankohtainen ongelma. Sen hoitamisessa nopeus on valttia, koska se voi johtaa nopeasti lehmän kuolemaan. Laidunhalvaus johtuu veren alhaisesta magnesiumin tasosta. Ongelma esiintyy yleisimmin vanhemmilla, korkeatuottoisilla lehmillä varsinkin laidunkauden alkuvaiheessa, mutta voi yllättää myös voimakkaalla säilörehuruokinnalla sisäruokintakaudella. Riskiä lisää voimakas karjanlannan käyttö lannoitteena, jolloin keväisen ruohon korkea kaliumpitoisuus estää magnesiumin imeytymistä.

Lämpimän, kylmän, tuulisen ja sateisen sään nopeat vaihtelut lisäävät herkkyyttä laidunhalvaukselle. Ensimmäisiä oireita ovat lehmän vapina, kuolaaminen, huojuminen ja jäykkä liikkuminen. Lopulta lehmä kaatuu ja kouristelee. Laidunhalvaus voi tappaa lehmän nopeasti.

Kotimainen Lehmän MAGNESIUM-pasta, markkinoiden tehokkain pastavalmiste! Yksi tuubi sisältää 46 grammaa tehokasta magnesiumia. Lehmän MAGNESIUM-pasta on siten ylivoimaisesti tehokkain pastamainen magnesiumvalmiste lehmille. Tuotetta käytetään aina kun havaitaan riski laidunhalvaukselle. Hätätilanteessa, jolloin lehmä ei enää pysty nielemään tuote annetaan peräsuolen kautta. Lehmän MAGNESIUM-pastaa annetaan suun kautta vain lehmille, joilla on normaali nielemisrefleksi.

Nyt MAGNESIUM-pasta ja myös muut alle viiden kilon toimitukset rahtivapaasti heinäkuun loppuun saakka verkkokaupastamme.

 


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›