Tilaa uutiskirje

Ajankohtaista

11.03.2016
Avoimet kesätyöpaikat Jyväskylässä ja Torniossa

Etsimme Jyväskylän ja Tornion toimipaikkoihimme varaosa- ja tarvikemyyjää kesän ajaksi 2.5.–2.9.2016. Asiakkaamme tarvitsevat varaosamyynnin lisäksi henkilöä, joka pystyy esittelemään tuotteemme ja palvelumme laaja-alaisesti nurmesta maitolasiin.

Odotamme maatalousalan ja -koneiden teknistä tuntemusta, aktiivisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä markkinointihenkisyyttä. Aiempi kokemus varaosamyynnistä
katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös vähintään perustason ATK-osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan, haasteellisen ja laaja-alaisen työnkuvan maatalouden eturivissä. Hyvien tekijöiden on mahdollista jatkaa työtä myös kesän jälkeen. Saat kattavan
koulutuksen tuotteisiimme, järjestelmiimme ja toimintaamme. Lisätietoja ja hakemukset palkkatoivomuksineen 31.3.2016 mennessä sähköpostilla susanna.vuotikka@nhk.fi. Laita otsikoksi: Varaosamyyjä/Jyväskylä tai Varaosamyyjä/Tornio.

Huom! Mikäli sopiva hakija löytyy, paikat saatetaan täyttää jo aiemmin.

NHK Group on johtava ja voimakkaasti kehittyvä, valtakunnallisesti toimiva yritys. Toimintamme on keskittynyt maatalouskoneiden ja lypsyrobottien myyntiin sekä pihattorakentamiseen.


Takaisin uutisiin

Rahoitusratkaisut ikoni

rahoitusta
TILAN tarpeisiin


Lue lisää ›

koeajo

VARaa
jcb-koeajo!


Lue lisää ›

huoltoverkosto

24/7 Robotti-
huoltoverkosto


Lue lisää ›